::
در یک سمینار تخصصی معرفی شد؛ تجربه موفق «خوارزمی» در استقرار صورت های مالی تلفیقی - 1396/09/22
پس از تجربه موفقیت آمیز استقرار راهکار حسابداری و صورتهای مالی تلفیقی همکاران سیستم در چند شرکت سرمایهگذاری و هلدینگ از جمله شرکت سرمایه گذاری خوارزمی (سهامی عام) روز سه شنبه 21 آذر، این راهکار با برگزاری یک سمینار تخصصی، به مدیران هلدینگها و شرکتهای سرمایهگذاری و متخصصان حوزه حسابداری و حسابرسی معرفی شد.
در این سمینار که با حضور نزدیک به 120 نفر از مدیران ارشد و متخصصان برگزار شد، همکاران سیستم ضمن معرفی راهکار صورتهای مالی تلفیقی، تجربه موفق استقرار این راهکار در شرکت سرمایهگذاری خوارزمی را نیز با حضار به اشتراک گذاشت.
دكتر محمدرضا ستايش، معاونت مالی و اقتصادی گروه سرمایهگذاری خوارزمی به بیان تجربه موفق این شرکت در استفاده از راهکار ارائه شده توسط شرکت همکاران سیستم پرداخت.
او با اشاره به چالشهای تهیه صورتهای مالی تلفیقی پیش از سیستماتیک کردن آن گفت: «سرفصلهای مالی متنوع، تعدد فایلهای اکسل پشتیبان تلفیق، حجم بالای اطلاعات و دشواری ردیابی آنها، امکان از دست رفتن اطلاعات، تعدد مبادلات و دشواری مغایرتگیریهای فیمابین، پیچیدگیهای محاسبات و عدم کشف اشتباهات تا مراحل نهایی اصلیترین چالشهای ما در محاسبه صورتهای مالی تلفیقی بودند.»
ستایش با بیان تجربه استقرار راهکار صورتهای مالی تلفیقی همکاران سیستم افزود: «با استفاده از این راهکار، صدور محاسبات و اسناد تلفیق به صورت سیستمی انجام شده که در نتیجه آن، سرعت محاسبات افزایش پیدا کرده و فرایندهای پیچیده مرتبط، تسهیل شده است. ما دیگر با تعدد فایلهای اکسل و پراکندگی اطلاعات مواجه نیستیم و اطمینان داریم که تمامی اطلاعات مورد نیازمان در یک جا موجود و در دسترس است. ما اکنون میتوانیم نظارت دقیق بر فرایند تلفیق داشته باشیم و اطلاعات را ردیابی و راستی آزمایی کنیم و در نهایت، دغدغهای برای ارائه صورتهای مالی تلفیقی به حسابرس نداریم.».
به گفته دکتر ستایش، صورتهاي مالي تلفيقي دوره منتهي به 31 خرداد سال 1396، با استفاده از این راهکار تهيه و در سايت كدال به انتشار رسيده است و درحال حاضر اين شركت در حال تهيه صورتهاي مالي تلفيقي شش ماهه با استفاده از همین راهکار است.
کاربردهای صورت های مالی تلفیقی
در بخش اول این سمینار، دکتر ابراهیم نوروزبیگی، مدیر اجرایی مرکز آموزش حسابداران خبره، روند رو به افزایش تشکیل هلدینگها و شرکتهای سرمایهگذاری را توضیح داد. وی در ادامه، کاربردها و چالشهای استفاده از صورتهای مالی تلفیقی برای ذینفعان این شرکتها شامل سهامداران، اعتباردهندگان، دولت، مدیران و تصمیمگیران کسب و کار و حسابرسان و بازرسان قانونی را تشریح کرد.
وی با تاکید بر اهمیت بررسی صورتهای مالی توسط حسابرسان گفت: «اگر شرکتها بتوانند به حسابرسان این اطمینان را بدهند که صورتهای مالی تلفیقی، با فرایندهای درست و به صورت سیستماتیک تهیه شده و قابل ردیابی و ارزیابی است، حسابرسان میتوانند با سرعت و سهولت بیشتری وضعیت مالی شرکتهای گروه را ارزیابی کرده و نسبت به صحت اطلاعات اظهار نظر کنند.»
تسریع و تسهیل تهیه صورتهای مالی تلفیقی
در بخش دیگری از این سمینار، علیرضا مراحمی، مدیر عامل شرکت هوشمندی تجاری همکاران سیستم، راهکارهای همکاران سیستم برای شرکتهای هلدینگ و سرمایهگذاری شامل راهکار بودجه، راهکار یکپارچهسازی سیستمی اطلاعات شرکتهای زیرمجموعه و راهکار حسابداری و صورتهای مالی تلفیقی همکاران سیستم را به حضار معرفی و امکانات آنها برای پاسخگویی به نیازهای ذینفعان را تشریح کرد.
معرفی تجربه همکاران سیستم
الهه غریبی، مدیر خط کسب و کار تلفیق همکاران سیستم نیز راهکار صورتهای مالی تلفیقی این شرکت را به حضار معرفی کرد. وی هدف همکاران سیستم از تهیه این راهکار را کمک به افزایش سرعت و بهره وری فرایند تلفیق، تسهیل محاسبات و تعدیلات تلفیقی، بالا بردن دقت محاسبات و قابلیت اتکا و سهولت پاسخگویی به ذی نفعان عنوان کرد.
غریبی با اشاره به پیادهسازی موفق راهکار تلفیق در چندین شرکت هلدینگ افزود: «راهکار تلفیق همکاران سیستم با ایجاد بستر یکسان و زبان مشترك، صورتهای مالی تلفیقی را برای شرکتهای هلدینگ، در صنایع مختلف، با ساختارهای شرکتی- مالی متفاوت و در شرایط یکسان نبودن سرفصلهای مالی محاسبه میکند. با استفاده از راهکار حسابداری و صورتهای مالی تلفیقی همکاران سیستم، علاوه بر افزایش دقت و کاهش خطاهای محاسبانی، فرایند تلفیق با سرعت بیشتری انجام میشود. همچنین، اطلاعات ذخیره شده در سیستم، همواره قابل دسترسی است و در هر زمان، امکان انجام محاسبات تلفیق فراهم است.»
پس از ارائه ويژگي هاي سيستمي توسط مليحه نوروزی، تحليل گر ارشد راهكار، غريبي اعلام كرد كه پیادهسازی راهکار صورتهای مالی تلفیقی برای هلدینگها بسیار انعطاف پذیر است به شکلی که مستقل از سیستمهای نرم افزارهای شرکتهای هلدینگ بوده و قابل ارائه به هلدینگ های دارای کسب و کارهای متنوع است. ضمن اينكه با استفاده از نرم افزارهاي همكاران سيستم، سرعت و امكانات مكانيزه شدن فرآيند تلفيق نيز بسيار قابل توجه خواهد بود.
این سمینار با برگزاری پنل پرسش و پاسخ و مشارکت فعالانه حضار به پایان رسید. چالشهای تهیه صورتهای مالی تلفیقی، زمان و هزینه راهاندازی راهکار صورتهای مالی تلفیقی، استاندارهای تهیه صورتهای مالی تلفیق و میزان وابستگی هلدینگ به شرکت ارائهدهنده راهکار نرمافزاری از مهمترین موضوعاتی بود که در بخش پرسش و پاسخ، مورد سوال قرار گرفت.




تعداد بازدید :
2491
:: ثبت نظر ، پیشنهاد و انتقاد ...
|
:: فرم ارتباط ...
|
:: ثبت پرسش ...
|
:: فرم تماس با ما ...
|
|