Kharazmi Investment Group

ثروت آفرینی پایدار برای نسل ها

:: با امید و اراده، در راه؛ دکتر سيدرضا موسوي، مديرعامل شرکت سرمايه‌گذاري خوارزمي - 1399/12/28

اکنون دیگر بدون هیچ شک و گمانی می‌توان گفت سالی که پشت سر گذاشتیم، در شمار استثنایی‌ترین سال‌های قرن از حیث بروز یک بیماری فراگیر و خطرناک (کرونا) بوده است، که نه ‌فقط بر اقتصاد جهان و معیشت روزانه میلیاردها نیروی کار و خانواده‌های آنان اثر منفی گذاشت، بلکه جان و حیات میلیون‌ها انسان در گوشه و کنار گیتی را نشانه گرفت و نگرانی و اندوه عمومی و کم‌سابقه‌ای را بر جوامع مختلف بشری حاکم کرد.

اما برای کشور ما آثار خسارت‌بار این پدیده خطرناک بر سلامت و زندگی مردم، همراه بود با تشدید بی‌سابقه‌ترین تحریم‌های بین‌المللی. ناگفته پیداست که پافشاری طراحان، مجریان و همراهان این تحریم‌های ظالمانه تا چه اندازه موجودیت اقتصاد و دستاوردهای سال‌های اولیه پسابرجام را نشانه گرفته و خسارت‌های فراوان بر سرمایه‌های ملی کشور وارد کرده است.

 با این‌حال، واقعیت این است که هجمه این پدیده‌های تهاجمی بی‌سابقه نمی‌توانست و نمی‌تواند با سکوت و بی‌عملی، یا تسلیم و تن سپردن به قضا و قدر همراه باشد. هر چند مسیر مقاومت و مدیریت امور آسان نبوده و نیست.

نگاهی به تدابیر و کارکردهای گروه سرمایه‌گذاری خوارزمی طی سالی که گذشت، نمونه‌ای است گویا از تلاش و تکاپوی هدفمند و برنامه‌محور، همراه با صبوری و بردباری و دوراندیشی برای گذر از گردنه‌های سخت در صیانت از سرمایه‌ها و دارایی‌های ده‌ها هزار سهام‌دار که چشم امید به سرنوشت امانت‌های خود نزد این گروه دوخته‌اند.

در سالی که گذشت، گروه خوارزمی ابتدا کوشید با نگاهی واقع‌بینانه به شرایط جدید حاکم بر اقتصاد که نماد اصلی آن تهدید به رکود بود، ارزیابی مجددی نسبت به برنامه هفت ساله راهبردی خود (۱۳۹۲ تا ۱۳۹۹) داشته باشد و در این چهارچوب در بازه‌ای شش ماهه اقدام به تدوین برنامه‌ای دو ساله کرد، به گونه‌ای که بتوان با تعریف اهدافی کمی، عملیاتی و قابل پایش برای شرکت‌های گروه و به‌ویژه در صنایع هدف که محورهای اصلی فعالیت گروه هستند، مسیری روشن و رو به جلو ترسیم کند. سیاستی که حسب شواهد متقن، آثار مثبت آن از هم‌اکنون پدیدار گشته است.

نمونه بارز نتایج مثبت برنامه عملیاتی یادشده، رویکرد شرکت توسعه معادن صدرجهان در پروژه بزرگ استخراج طلا از معدن شادان است. این شرکت در راستای برنامه بلندمدت پنج ساله برای استخراج پنج میلیون تن مواد اولیه و دست‌یابی به ظرفیت حداقل 300 کیلو طلا در سال، اکنون بر اساس رویکردی تازه می‌باید با آماده‌سازی زیرساخت‌ها برای بارگذاری سالانه یک‌میلیون تن مواد اولیه، زمینه استحصال طلا و تحقق آثار ملموس این سرمایه‌گذاری راهبردی را فراهم کند.

برنامه‌ریزی برای تکمیل و به سرانجام رساندن پروژه‌های ناتمام و نیمه‌کاره، یا کنار گذاشتن پروژه‌‌هایی که در شرایط کنونی امکان پی‌گیری آن‌ها فراهم نیست، از ابعاد دیگر این رویکردها در برنامه عملیاتی دو ساله بوده است. ضمن آن‌که اصلاح ساختار مالی و عملیاتی شرکت‌های گروه و سودآور شدن مجدد معدود شرکت‌های زیان‌دیده از محل فعالیت‌های عملیاتی و توسعه‌ای، نویدبخش چشم‌اندازی روشن و پرفروغ برای ذی‌نفعان گروه پرافتخار خوارزمی است.

 بدیهی است، برنامه دو ساله هم‌چنان متعهد به اجرای موازین حاکمیت شرکتی و حرکت در مدار تخصیص بهینه منابع و مدیریت اصولی سبد سرمایه‌گذاری‌هاست. این‌ها اصولی است خلل‌ناپذیر که ضامن پیشبرد اهداف کلان شرکت، شفافیت و سلامت امور و حرکت حساب‌شده و رو به جلو، با گام‌های کوتاه اما استوار و مطمئن است.

در آستانه اولین سال قرن جدید و با امید به چشم‌انداز گشایش‌های تازه در عرصه مراودات بین‌المللی و بازگشت پویایی و تحول به پیکره اقتصاد جهانی، منطقه‌ای و ملی، باید به یاد داشته باشیم که استقبال گسترده از سهام وخارزم در بازار سرمایه و پیوستن بیش از 190 هزار سهام‌دار جدید به گروه خوارزمی و تشکیل خانواده بزرگ با 230 هزار عضو حقیقی در سال 1399، مسئولیت‌های سنگین‌تری را متوجه امانت‌داران دارایی‌های آنان کرده است.

ایفای این مسئولیت به شکل مطلوب و رضایت‌آمیز ممکن نبوده و نیست، مگر با امید به یاری پروردگار و تکیه بر عزم و اراده و تدبیر در راستای برنامه محوری و با تداوم مشارکت و همراهی یکایک همکاران صدیق، کارشناسان و مدیران سخت‌کوش گروه سرمایه‌گذاری خوارزمی در تمامی سطوح، حول شعار راهبردی «ثروت‌آفرینی پایدار برای نسل‌ها».

سال نو با آرزوی سلامت و موفقیت روزافزون بر همگان فرخنده باد.



تعداد بازدید : 3017
:: ثبت نظر ، پیشنهاد و انتقاد ...
:: فرم ارتباط ...
:: ثبت پرسش ...
:: فرم تماس با ما ...