میزگرد تخصصی «بررسی و تحلیل چشم انداز صنعت معدن در سال 1401-1403» در شرکت سرمایه گذاری خوارزمی در راستای تدوین برنامه ششم این شرکت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری خوارزمی، در این نشست که با حضور معاون اسبق وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس پیشین هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، مدیران عامل شرکت های توسعه معادن صدرجهان و کارند صدرجهان، مدیران شرکت سرمایه گذاری خوارزمی و تعدادی از صاحب نظران حوزه معدن برگزار شد، دکتر مرضیه بیات معاون سرمایه گذاری و توسعه شرکت سرمایه گذاری خوارزمی ضمن تاکید بر اهمیت بخش معدن در پرتفوی این شرکت گفت: طی سال های گذشته سرمایه گذاری های مناسبی در بخش معدن در این شرکت انجام شده، از این رو برای بهره مندی حداکثری از فرصت های موجود و بهره برداری مطلوب از سرمایه گذاری های انجام شده لازم است ضمن بررسی دقیق چشم انداز این صنعت در دو سال آینده، برنامه دقیق و عملیاتی در این بخش تدوین شود.
دکتر مهدی کرباسیان رئیس اسبق هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، در این نشست تخصصی با اشاره به حضور شرکت سرمایه گذاری خوارزمی در بخش معدن کشور گفت: پتانسیل های خوبی در حوزه فلزات خاص معدنی در اختیار این شرکت قرار دارد که زمینه ساز مزیت های بیشماری برای سهامداران شرکت درآینده نزدیک خواهد بود.
وی گفت: شرکت سرمایه گذاری خوارزمی مطالعات و تجربه خوبی در حوزه معادن فلزات خاص از جمله طلا داشته و در چنین شرایطی بهتر است پروژه های توسعه ای در بخش معدنی در سال های آتی اجرا شود.
سید شمس الدین سیاسی راد صاحب نظر حوزه معدن نیز در این نشست ضمن ارایه گزارشی از آخرین وضعیت معادن کشور و جهان، گفت: صادارت مواد معدنی در سال های اخیر رشد چشمگیری داشته است که این مهم حاکی از رویکرد توسعه ای به این بخش است.
وی در تشریح مزیت های حوزه معدن به سایر بخش ها گفت: عدم وابستگی به خارج از کشور، آسیب پذیری کم در مقابل تحریم ها، وجود راه های زمینی، دریایی به بازارهای جهانی، تقاضای داخلی، توسعه صنایع پایین دستی، برخورداری از نیروی انسانی متخصص از جمله فرصت های سرمایه گذاری در بخش معدن به شمار می رود.
دکتر محرابی استاد دانشگاه و از کارشناسان صنعت معدن نیز در این میزگرد تخصصی با اشاره به سرمایه گذاری های صورت گرفته در معدن طلای شادان گفت: به منظور ایجاد ارزش افزوده بالاتر، بهتر است زمینه انجام همه مراحل از اکتشاف تا تجارت طلا در معدن شادان فراهم شود، چرا که در چنین وضعیتی ارزش افزوده بیشتری نصیب شرکت سرمایه گذاری خوارزمی خواهد شد.
وی گفت: معدن طلای شادان با توجه به سرمایه گذاری های صورت گرفته، از جمله معادن طلای خوب کشور به شمار می رود.
دومین برنامه عملیاتی دو ساله (1401-1403) شرکت سرمایه گذاری خوارزمی از 21 آذر ماه به طور رسمی آغاز شده و اجرای این برنامه از ابتدای سال 1401 در دستور کارخواهد بود.
در این نشست چشم انداز صنعت معدن در سال های 1401-1403 به همت معاونت سرمایه گذاری و توسعه شرکت سرمایه گذاری خوارزمی مورد بررسی قرار گرفت.
تمامی حقوق برای گروه سرمایه گذاری خوارزمی محفوظ و محتوای سایت تحت مجوز CC BY-SA 4.0 می باشد. / طراحی سایت توسط پارس فناوران