مدیرعامل نیروگاه برق منتظر قائم خاطرنشان کرد: ظرفیت اسمی این نیروگاه 1623مگاوات است و نزدیک به 50 سال فعالیت در عرصه تولید برق را دارد. مهندس جمشیدنژاد گفت: این نیروگاه تمام تلاش خود را در تابستان 1401 و تابستان امسال به کار گرفت تا در اوج مصرف برق، دو استان تهران و البرز با مشکل قطعی برق مواجه نشوند.
وی افزود: در حال حاضر بحث نوسازی و بروز رسانی تجهیزات این نیروگاه در دستور کار قرار گرفته، اما به دلیل اینکه هزینه نوسازی مستلزم سرمایه گذاری چشمگیری است و با عنایت به پرداخت سالانه حدود 130 میلیارد تومان اقساط خرید نیروگاه از بانک صادرات ایران و تأمین معاش 595 نفر پرسنل شرکت و هزینه های سنگین نگهداری، تعمیرات به موقع، بهره برداری بهینه با اجرای طرح های بهسازی، نوسازی و توسعه ای واحدها ،انتظار می رود وزارت نیرو به منظور نگهداشت این سرمایه بزرگ ملی نسبت به پرداخت بدهی های معوق خود اقدام نماید.
مدیرعامل نیروگاه برق منتظر قائم در ادامه تصریح کرد: با توجه به کمبود آب در سالهای گذشته، نیروگاه با 10 حلقه چاه توانسته در شرایط بحرانی تابستان امسال در جهت مدیریت آب شرب در شهر فردیس همکاری ویژه داشته باشد، جمشید نژاد گفت: قبلاً تفاهمنامهای با شهرداری فردیس بسته شده بود و مقرر شد که پساب این نیروگاه به شبکه شهرداری فردیس جهت استفاده در فضای سبز منتقل شود. وی محدوده نیروگاه را 57 هکتار عنوان نمود که 20 درصد آن را فضای سبز تشکیل داده که بزرگترین فضای سبز شهرستان فردیس را شامل می شود. مهندس جمشید نژاد یادآور شد: طی 50 سال گذشته نزدیک به 280 میلیون مگاوات ساعت برق توسط نیروگاه منتظر قائم تولید شده است و در حال حاضر مسئولیت تأمین روشنایی حدود 9 میلیون نفراز جمعیت کشور را داراست.
تمامی حقوق برای گروه سرمایه گذاری خوارزمی محفوظ و محتوای سایت تحت مجوز CC BY-SA 4.0 می باشد. / طراحی سایت توسط پارس فناوران