دکتر محمد مهدی یاقوتی مدیرعامل و نایب رئیس هیأتمدیره شرکت تولید و توسعه ایستگاهی نیرو پارسه در گفتگو با واحد روابط عمومی، سرفصل مهمترین اهداف و برنامههای عملیاتی این شرکت در شش ماهه اول سال 1403را تشریح نمودند؛ از مهمترین موارد آن تلاش جهت کاهش دوره وصول مطالبات، تلاش بیشینه جهت بهرهبرداری از ظرفیتهای موجود به منظور ارتقاء سطح بهرهوری در کنار ایفای نقش تأثیرگذار در حل معضل ناترازی تولید و مصرف برق در ایام پیک مصرف کشور و گسترش دامنه ارائه خدمات فنی و مهندسی و بازرگانی میباشد.
ایشان درمورد کاهش دوره وصول مطالبات اظهار داشتند: پیگیری مجدانه این مهم، از ماه پایانی سال 1402 با اهتمام ویژهای در دستور کار قرار گرفته و با شرکتهای برق منطقهای در حال مذاکره بودهایم؛ مراجعه و مذاکره حضوری با مسئولین شرکتهای برق منطقهای، مکاتبه و پیگیریهای متعدد شفاهی در سطح مدیریت و کارشناسان، اقدامات انجام گرفته جهت نیل به مقصود بوده است. با توجه به عدم حصول نتیجه مطلوب به علت عدول از انجام تعهدات مذکور در قرارداد فیمابین و توافقات حاصل شده در مذاکرات صورت گرفته توسط شرکتهای برق منطقهای و با عنایت به تکلیف مؤکد هیأتمدیره محترم به مدیرعامل، تیم مجربی جهت پیگیری امور مرتبط بکار گرفته شد. تمام تلاش همکاران بر حل موضوع از طریق گفتگو و مصالحه بوده، اما در صورت عدم حصول نتیجه، از مجاری قانونی پیشبینی شده در قرارداد جهت احقاق حقوق شرکت نیرو پارسه اقدام میگردد تا مطالبات قابل توجه موجود وصول و در مسیر رشد بهرهوری و کارآیی و به تبع آن گسترش و توسعه دامنه عملکردی شرکت طبق خواست صاحبان سهام شرکت صرف گردد.
دکتر یاقوتی در ادامه تصریح کردند: یکی دیگر از اهداف مهم شرکت نیرو پارسه در سال 1403، فتح باب همکاری با شرکتهایی است که در زمره متقاضیان خدمات فنی و مهندسی و بازرگانی نیرو پارسه نبودهاند؛ در این راستا با چند شرکت جهت تأمین قطعات، ارائه خدمات فنی و مهندسی در حال مذاکره و رایزنی میباشیم.
وی در ادامه افزود: بدیهی است تعمیق و بسط روابط با شرکتهایی که سابقاً دریافت کننده خدمات فوق الذکر بودهاند همچنان در دستور کار شرکت نیرو پارسه قرار دارد.
مدیرعامل و نایب رئیس هیأتمدیره شرکت تولید و توسعه ایستگاهی نیروپارسه یکی دیگر از اهداف مهم مجموعه را اینگونه تشریح کردند: با توجه به اتمام مدت پنج ساله آخرین دستگاه مشمول بخش خرید تضمینی قرارداد موجود با شرکتهای توزیع برق منطقهای در خرداد ماه سال جاری و با عنایت به اینکه سود ناشی از این بخش به میزان قابل توجهی بیشتر از بخش خرید برق به نرخ تنظیم بازار بوده و مطابق آن در طول سال دستگاههای شامل این بخش در حال تولید و سود آوری بوده و حتی در زمان قطع گاز به علت ناترازی در تولید و مصرف کشور توسط سازمانهای ذیربط، منافع ناشی از قرارداد، شامل حال شرکت نیرو پارسه می شود، تلاش بر تمدید این بخش از قرارداد یا انعقاد قراردادی جدید در همین قالب متمرکز خواهد بود. علاوه بر این، مذاکرات با مدیران صنایع پر مصرف از جمله شرکتهای تولید کننده فولاد و پتروشیمی اعم از صنایع بالادستی و پایین دستی و پالایشگاهی پیگیری خواهد شد تا در صورت رفع موانع موجود، نسبت به انعقاد قرارداد دو جانبه با شرکتهای فوقالذکر اقدام شود.
تمامی حقوق برای گروه سرمایه گذاری خوارزمی محفوظ و محتوای سایت تحت مجوز CC BY-SA 4.0 می باشد. / طراحی سایت توسط پارس فناوران