به گزارش روابط عمومی، گرشاسب جمشید نژاد مدیر عامل نیروگاه منتظر قائم در گفتگو با خبرنگار فارس در فردیس، در خصوص خبری که اخیرا در فضای مجازی و برخی رسانه ها در خصوص انتقال برق از نیروگاه منتظر قائم به یک مزرعه ماینر در شهر ری، اظهار کرد: اولا که این خبر قدیمی مربوط به سال 1400 بوده و کذب محض است و در همان وقت توسط مالک نیروگاه تکذیبیه آن منتشر شد. اما اینکه چرا در روزهای اخیر درزمان پیک مصرف برق، با چه هدفی توسط برخی رسانه ها بازنشر داده شد و موجب تشویش اذهان عمومی شد،.نیاز به بررسی بیشتر توسط نهادهای مسئول دارد و نیروگاه این موضوع را از مراجع ذیربط پیگیری می کند.
وی با تشریح دلایل فنی در خصوص کذب بودن این خبر ، گفت: با توجه به فاصله 70 کیلومتری نیروگاه منتظر قائم با شهری ری، انتقال برق نیاز به ایجاد کانال زیر زمینی دارد که با جاده، بزرگراه و موانع حساس بسیاری روبرو می شود و عبور از آنها نه تنها به سادگی، و به صورت مخفیانه امکانپذیر نیست، بلکه یک پروژه عظیم شهری است که برای عبور از هر یک از موانع به مجوز نیاز دارد. مدیرعامل نیروگاه منتظر قائم فردیس در خصوص ضرورت صرف هزینه هنگفت برای ایجاد مزرعه ماینر با ظرفیت مصرف برق تولیدی نیروگاه، بیان کرد: با 1300 مگاوات برق تولیدی نیروگاه می توان 433 هزار دستگاه با راندمان بالا (مصرف هر دستگاه 3 کیلو وات) خریداری کرد که با احتساب قیمت هر دستگاه در حدود ۵ هزار دلار ، حدود چند میلیارد دلار ارز و برای چنین مزرعه ای زمینی به مساحت 10 هکتار نیاز است که ماینرها در طبقات ۴ تایی جایگذاری شود.
تمامی حقوق برای گروه سرمایه گذاری خوارزمی محفوظ و محتوای سایت تحت مجوز CC BY-SA 4.0 می باشد. / طراحی سایت توسط پارس فناوران