Kharazmi Investment Group

ثروت آفرینی پایدار برای نسل ها

:: عملکرد درخشان شرکت سرمایه گذاری خوارزمی درسال مالی منتهی به 31 خرداد 1403 - 1403/06/16

آقای علی اکبر مصطفی پور معاون مالی و توسعه منابع شرکت سرمایه گذاری خوارزمی در مصاحبه با روابط عمومی از عملکرد درخشان شرکت در سال مالی منتهی به 31 خرداد 1403 می گوید:

به عنوان اولین سوال و با توجه به اتمام سال مالی لطفاً در خصوص عملکرد شرکت توضیحاتی ارائه نمائید؟

عملکرد شرکت سرمایه گذاری خوارزمی در سال مالی منتهی به 31 خرداد 1403 بسیار مطلوب، درخشان و بی سابقه بوده است. در تاریخ 1402/06/07 صورتهای مالی مربوطه در سامانه جامع اطلاع رسانی ناشران (کدال) بارگذاری و برای عموم در دسترس است و همانگونه که در صورتهای مالی مشخص است درآمد سود سهام در سال مالی منتهی به 31 خرداد 1403 نسبت به سال گذشته 61 درصد افزایش داشته است و مجموع درآمد های  عملیاتی شرکت از مبلغ 30،228 میلیارد ریال به مبلغ 37،225 میلیارد ریال با 23 درصد رشد نسبت به سال مالی گذشته محقق شده است. و در کل سود خالص شرکت به مبلغ 35،189 میلیارد ریال، 26 درصد نسبت به سال گذشته افزایش و نسبت به بودجه تهاجمی مصوب، چهار درصد بیشتر محقق گردیده است.

مجموع دارایی ها نسبت به سال گذشته 37 درصد و مجموع حقوق مالکانه در سرفصلهای مربوطه 39 درصد رشد داشته است.

در سال مزبور نسبت بدهی 5 درصد نسبت مالکانه 95 درصد، بازده دارایی ها 34 درصد، بازده حقوق صاحبان سهام 36 درصد که تماماً شاخص های مطلوب در سرمایه گذاری می باشد.

عملکرد مالی در صورتهای مالی تلفیقی را نیز بفرمائید؟

برآیند تلاش مدیران، کارمندان و کارگران زحمتکش در سال مالی منتهی به 31 خرداد 1403 گروه خوارزمی در سالی که به عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری گردیده منجر به افزایش تولید محصولات و ارائه خدمت از 26،032 میلیارد ریال در سال گذشته به 40،202 میلیارد ریال با 54 درصد افزایش شده است که هم از نظر کیفیت سود و هم از نظر سوابق، بسیار درخشان بوده است.

در سود حاصل از فروش سرمایه گذاری ها که عمدتاً مربوط به گروه مالی الگوریتم می باشد 27،472 میلیارد ریال محقق شده که 66 درصد نسبت به سال گذشته افزایش دارد و در کل مجموع درآمدهای عملیاتی در گروه خوارزمی از 53،503 میلیارد ریال در سال گذشته به 81،812 میلیارد ریال با 53 درصد افزایش رسیده است.

سود خالص نیز در تلفیق از 31،708 میلیارد ریال در سال مالی گذشته به 48،273 میلیارد ریال افزایش داشته است.

نسبت جاری در تلفیق 7/4، نسبت بدهی 24 درصد، نسبت مالکانه 76 درصد و بازده حقوق صاحبان سهام 40 درصد بوده که نظر سهامداران محترم و سرمایه گذاران محترم را به این شاخص های مطلوب جهت تصمیم گیری جلب می نمایم.

 جناب آقای علی اکبر مصطفی پور لطفاً دلایل تحقق عملکرد مطلوب را اعلام نمائید.

ببینید برنامه ریزی سازمان (Organization Planing)، فرایندی پیوسته برای تدوین برنامه های منظم و مبتنی بر دانش برای آینده ی قابل تجسم است که مدیران براساس آن پلی میان جایی که هستیم با جایی که می خواهیم برویم می سازند.

گروه خوارزمی با هدف ثروت آفرینی برای سهامداران و با روشهای علمی اقدام به تدوین برنامه دوسالانه SMART برای سالهای 1401 و 1402 (منتهی به 31 خرداد 1403) با تعیین معیارهای کمی و کیفی قابل سنجش نمود و در طول برنامه با ارزیابی و تعیین موارد انحراف و در صورت نیاز تجدید نظر در برنامه ها بواسطه پایش های ماهانه هر شرکت که گاهاً تا چندین ساعت نیز طول می کشید، استفاده از فرصتهای سرمایه گذاری پیش آمده و تسریع در اقدامات منجر به تحقق KPIهای تعیین شده گردید که نتیجتاً باعث رشد، در افزایش تولید محصولات و ارائه خدمات در سال مالی منتهی به 31 خرداد 1403 به سال مالی منتهی به 31 خرداد 1402 گردید.

آقای مصطفی پور لطفاً اطلاعات جزئی تری از افزایش تولید در گروه خوارزمی ارائه نمائید؟

در سال 1402 شرکت لابراتوارهای سینا دارو 193/6 میلیون عدد محصول دارویی تولید که نسبت به سال گذشته از نظر تعدادی 12 درصد و از نظر ریالی 53 درصد افزایش در فروش داشته است، در شرکت معادن و صنایع معدنی کارند صدر جهان از معدن طلای شادان در سال 1401 مقدار 122 کیلو طلا و در سال 1402 با 245 درصد افزایش 300 کیلو طلا استخراج که 319 درصد رشد در فروش شرکت نسبت به سال گذشته بوده است و همچنین تعمیرات اساسی و غیر اساسی صورت گرفته در بخار سیکل ترکیبی، واحدهای  گازی و بخشی از واحدهای بخار قدیم با رویکرد بلند مدت در شرکت توسعه برق و انرژی سپهر (نیروگاه شهید منتظر قائم) منجر به افزایش میزان آمادگی و تولید انرژی در سال 1403  خواهد گردید.

 آقای دکتر مصطفی پور اهم اقدامات انجام شده طی سال مالی در گروه خوارزمی را بفرمائید

در سال مالی منتهی به 31 خرداد 1403 همانگونه که سهامداران محترم در صورتهای مالی مشاهده می نمایند اقدامات صورت گرفته نتایج مثبتی داشته است ولیکن اگر بخواهم برخی از آنان را اعلام نمایم می توانم به افزایش سرمایه صورت گرفته در شرکت خوارزمی از 18،700 میلیارد ریال به 60،000 میلیارد ریال و افزایش سودآوری علی رغم وضعیت نامساعد بازار سرمایه، افزایش شفافیت و اجرای کامل دستورالعمل حاکمیت شرکتی، مقررات مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم و سایر ضوابط و مقررات وضع شده توسط سازمان بورس و اوراق بهادار بوده، اشاره نمایم.

در شرکت لابراتوارهای سینا دارو علاوه بر افزایش تولید و فروش، شروع صادرات پس از سالها توقف، ارتقاء رتبه بورسی از جایگاه 14 به 8، اقدامات صورت گرفته در خصوص تکمیل سبد محصولات و نهایی نمودن فرمولاسیون 11 محصول جدید و کنترل و آنالیز محصولات ساخته شده در خط BFS و انجام آزمایشات پایداری بوده است.

در شرکت معادن و صنایع معدنی کارند صدر جهان علاوه بر افزایش استخراج ماده معدنی و تولید طلا، اجرا و اتمام پروژه ناریه، اجرا و افتتاح کارخانه تولید سیانید سدیم با ظرفیت اسمی تولید 1188 تن در سال، ساخت مدار SART در مقیاس پایلوت و صنعتی، شروع اقدامات جهت پذیرش و عرضه در بورس تهران، اخذ تاییدیه دانش بنیان نوآور در حوزه مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوری شیمیایی، انتخاب شرکت به عنوان شرکت برگزیده بهره بردار برتر معادن کشور توسط وزارت صمت و کلنگ زنی کارخانه فلوتاسیون بوده است.

در شرکت توسعه مدیریت سرمایه خوارزمی که اینجانب علاوه بر معاونت مالی و  توسعه منابع شرکت سرمایه گذاری خوارزمی به عنوان مدیرعامل آنجا نیز انجام وظیفه می نمایم، مفتخرم به عرض برسانم که در سال مالی منتهی به 29 اسفند 1402 شرکت 9،543 میلیارد ریال سود خالص محقق نموده که نسبت به سال گذشته 764 درصد رشد داشته است .

این شرکت با توجه به فعالیت موازی در حال انجام با سایر شرکتهای گروه و پس از مصوبه هیات مدیره محترم خوارزمی و در راستای تمرکز فعالیت در شرکتهای مرتبط و کاهش هزینه های عملیاتی در گروه، اقدام به انتقال پرتفوی سهام غیر مدیریتی و همچنین سهام شرکتهای معادن و صنایع معدنی کارند صدر جهان و توسعه معادن صدر جهان به سهامداران عمده که شرکت خوارزمی و موسسه همیاری سپهر می باشد، نموده است.

در شرکت توسعه برق و انرژی سپهر و شرکت مدیریت تولید برق منتظر قائم تداوم در آمادگی و تولید انرژی، فروش برق دوجانبه در راستای تسریع در کسب نقدینگی و انجام تعمیرات اساسی و غیر اساسی بوده است.

در شرکت گروه مالی الگوریتم در سال مالی منتهی به 31 خرداد 1403 شرکت از گروه خدمات بازار سرمایه الگوریتم (سهامی خاص) به گروه مالی الگوریتم (سهامی عام) تبدیل گردید، ثبت افزایش سرمایه در گروه مالی و سبدگردان و کارگزاری، انتقال پرتفوی سهام غیر مدیریتی خوارزمی به شرکت سرمایه گذاری آینده نگر الگوریتم،  کسب رتبه دوم در زمینه حجم تامین مالی سکوهای تامین مالی جمعی تحت نظارت در بین نهادهای مالی، دریافت مجوز ارزش گذاری در دارائی های نامشهود از معاونت علمی ریاست جمهوری، کاهش مشتریان Call margin، افزایش سهم کارگزاری آینده نگر خوارزمی و تشکیل سبدهای اختصاصی با توجه به ریسک پذیری مشتریان و با استفاده از ابزارهای مشتقه و کسب بازدهی بالاتر از شاخص کل.

موضوع تبدیل شدن به هلدینگ چند رشته ای در چه مرحله ای است؟

پس از بررسی های صورت گرفته و در راستای چابک سازی در استفاده از فرصتهای سرمایه گذاری و کاهش محدودیتهای عملکردی، هیات مدیره محترم تغییر ساختار شرکت خوارزمی را از سرمایه گذاری به هلدینگ چند رشته ای مصوب و در این خصوص اقدامات لازم از جمله طرح اقتصادی و اساسنامه مربوط به شرکتهای هلدینگ تهیه و به سازمان بورس و اوراق بهادار ارائه گردید و مترصد صدور مجوز و برگزاری مجمع عمومی فوق العاده بعد از مجمع عمومی سالیانه می باشیم .

آیا خوارزمی اقدامی در خصوص پذیرش و عرضه شرکتهای فرعی در بورس انجام داده است؟

علی رغم شرایط نامساعد چند سال اخیر بازار سرمایه ولی در راستای شفافیت عملکرد و استفاده از سایر مزیت های بازار، اقدامات و جلساتی در خصوص پذیرش شرکت معادن و صنایع کارند صدر جهان در بورس تهران انجام و ارزشگذاری شرکت توسعه برق و انرژی سپهر توسط کارشناسان رسمی دادگستری نیز انجام که در صورت مطلوب بودن شرایط، سایر اقدامات نیز انجام می شود.

صحبت پایانی را بفرمائید.

در انتها امیدوارم تصمیمات مجمع پس از یک سال کام سهامداران را شیرین نماید.



تعداد بازدید : 537
:: ثبت نظر ، پیشنهاد و انتقاد ...
:: فرم ارتباط ...
:: ثبت پرسش ...
:: فرم تماس با ما ...