Kharazmi Investment Group

ثروت آفرینی پایدار برای نسل ها

:: خداحافظی بانمایشگاهی پربار؛ درکارگاه هاچه گذشت؟ - 1395/04/23

نهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه سرانجام امروز پایان یافت. گروه سرمایه گذاری خوارزمی پس از چهار روز فعالیت پر رنگ در این نمایشگاه و کسب دستاوردهای مشهود و نامشهود متعدد با آن وداع کرد.

برگزاری 13 کارگاه تخصصی با حضور فعالان بازار سرمایه، سهامداران حقیقی و عده ای از ایده پردازان از جمله مهمترین دستاوردهای مشهود نهمین نمایشگاه برای شرکت سرمایه گذاری خوارزمی (سهامی عام) و شرکت های وابسته به آن به شمار می رود.

همزمان با حضور فعال و پر رنگ شرکت سرمایه گذاری خوارزمی (سهامی عام) و شرکت های وابسته به آن، در چهارمین و آخرین روز از نهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه، استقبال از این نمایشگاه و از غرفه خوارزمی از سوی بازدیدکنندگان به طور چشمگیری افزایش یافت.

بر پایه این خبر، حجت اله صیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری خوارزمی نیز در آخرین روز برگزاری نهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه به همراه برخی از مدیران ارشد این گروه سرمایه گذاری از غرفه های متعدد این نمایشگاه، از جمله غرفه های شرکت فرابورس ایران، سازمان بورس و اوراق بهادار، بانک صادرات ایران، کارگزاری مفید و... بازدید کرد.

دکتر صیدی همچنین در پایان نمایشگاه در پیامی خطاب به مدیران و کارکنان گروه خوارزمی نوشت: «عرض سلام و خسته نباشيد و دست مريزاد دارم خدمت همه ى همكاران عزيزم در گروه خوارزمى و زحمتكشان غرفه ى خوارزمى در نمايشگاه كه همه با هم آبرويى تازه براى خوارزمى خريدند.آنچه ديدم تلاش عاشقانه ى همه ى همكاران عزيزم بود كه فراتر از اداى وظيفه عمل كردند و نام خوارزمى را ارتقاء ديگرى دادند.سربلندى تمامى عزيزان غرفه دار را از خداى بزرگ مى خواهم.»

مدیران و کارکنان شرکت سرمایه گذاری خوارزمی همچنین امروز 23 تیر ماه آن چنان که پیش از این وعده داده بودند، در نهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه و در محل غرفه این شرکت به شماره 803 واقع در طبقه دوم سالن خلیج فارسB44 حضور یافتند و به سئوالات بازدیدکنندگان از نمایشگاه پاسخ دادند.

2 کارگاه تخصصی در روز اول

بر اساس این گزارش، کارگاه های تخصصی «استراتژی های مدیریت سبد سرمایه گذاری» توسط دکتر شادکام و «سیکل های بیوریتمیک و تصمیم گیری ادراکی سهامداران» توسط دکتر مجید دهقان در روز نخست نمایشگاه برگزار شد.



دکتر دهقان در کارگاه «سیکل های بیوریتمیک و تصمیم گیری ادراکی سهامداران» تبیین مفهومی «مالی استاندارد، رفتاری و عصبی» را به بحث گذاشت و سپس عوامل روانشناختی موثر بر این پارادایم را بررسی کرد. در نهایت در بخش پایانی این کارگاه، بررسی تاثیر منحنی­های زیست آهنگ بر رفتار و تصمیمات ادراکی سهامداران و فعالان بازار سرمایه ارایه شد و نتایج مهمترین پژوهش های صورت­گرفته در این حوزه تبیین و تشریح شد.

چند سالی است که موضوع سیکل­های بیوریتمیک به عنوان موضوعی بسیار با اهمیت در عرصه علوم روانشناختی و مدیریت ایجاد و به سرعت در حال رشد و توسعه است. این موضوع از آن جهت حائز اهمیت است که همه انسان ها در میان تلاطم و نوسانات این سیکل­ها قرار دارند و از خود عکس­العمل­های متفاوتی را با توجه به نوع سیکل مربوطه نشان می­دهند و پیش­بینی آینده رفتارهای انسان در محیط­های گوناگون، قابلیت مدیریت این رفتارها را فراهم می­سازد. بنابراین افراد با دانستن نحوه حرکت سیکل­های بیوریتمیک خود قادر به برنامه­ریزی امور خود در زمینه­های مختلف مدیریتی، اجرایی و غیره خواهند بود و این موضوع یکی از مهمترین اهداف بیوریتم را شکل می­دهد.

با توجه به تئوری بیوریتم، زندگی هر انسان از تولد تا مرگ همانند زنجیره­ای بی­انتها از سیکل های جسمی، احساسی و فکری تشکیل یافته و در دوره­های مختلف زمانی، مراحل هر سیکل به حالات مثبت یا منفی تبدیل می­شوند. باید توجه داشت که مراحل این سه سیکل دائم در حال تکرار بوده و یکدیگر را در بسیاری اوقات قطع می­کنند و زمانی که هر سه سیکل در ناحیه مثبت قرار گیرند، احتمال موفقیت در آن بیشتر ار سایر مواقع است،  از این رو، شناخت این روزها برای مدیران، سهامداران و سرمایه­گذاران بسیار مهم و حیاتی بوده و این شناخت باعث برنامه­ریزی و اتخاذ تصمیمات اثربخش و اقتضایی با توجه به شرایط بیوریتمیک هر فرد خواهد شد.

4 کارگاه تخصصی در روز دوم

به گزارش وبسایت رسمی شرکت سرمایه گذاری خوارزمی، کارگاه های تخصصی «کیفیت سود، معیاری برای انتخاب و تشکیل سبد سرمایه گذاری» توسط دکتر رضوانی، «اهداف بلند مدت، نوآوری و مدیریت ریسک» توسط دکتر جلیلوند، «ابعاد اقتصادی صنعت تولید برق در ایران» توسط دکتر رضوی و «رهنمودی کلیدی به تجارت بین الملل» توسط آقای منصوریان در روز 21 تیر در نهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه برگزار شد.






دکتر رضوانی در کارگاه تخصصی«کیفیت سود، معیاری برای انتخاب و تشکیل سبد سرمایه گذاری» ابتدا مفاهیم سود اقتصادی و سود حسابداری و تفاوت آنها را شرح داد . سود با کیفیت سود قابل تقسیم و پایدار است که رسالت خوارزمی ((ثروت آفرینی پایدار برای نسل ها ))هم براین اساس است . از این رو، در این کارگاه، معیار های اندازه گیری سود و 5 شاخص سود تعریف شد. 9 شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار  برای مقایسه کیفیت سود انتخاب و اطلاعات مالی 4 سال از سایت کدال استخراج و 5 شاخص به تفکیک برای هر شرکت مشخص شد.

روش رتبه بندی تاپسیس(TOPSIS) و گام های مربوطه توضیح داده شد و در نهایت 9 شرکت بر اساس کیفیت سود رتبه بندی شد.

دکتر رضوی نیز در کارگاه «ابعاد اقتصادی صنعت تولید برق»، با اشاره به روندهای بلندمدت در حال شکل گیری در این صنعت در جهان، به جایگاه ایران در تولید برق در جهان پرداخت. پس از آن، اهم عوامل اقتصادی اثرگذار بر آینده صنعت تولید برق در ایران مورد بحث قرار گرفت. عواملی همچون نرخ پایین تعرفه برق، عدم پرداخت مطالبات نیروگاه ها توسط وزارت نیرو، استفاده از منابع فروش برق برای پرداخت یارانه نقدی در سنوات قبل، سرمایه گذاری اندک در سال های اخیر در حوزه احداث نیروگاه جدید، رشد مصرف برق در کنار رشد شدت مصرف برق.

4 کارگاه تخصصی در روز سوم

شرکت سرمایه گذاری خوارزمی در سومین روز از نهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه نیز 4 کارگاه تخصصی برگزار کرد که با استقبال سهامداران و فعالان بازار سرمایه مواجه شد. کارگاه های «فرصت های پیش رو در بازار دارایی های فکری» توسط  دکتر زند وکیلی، «صنعت خدمات مالی در عرصه بین الملل» توسط آقای کنعانی، «قیمت گذاری منصفانه برق در بازار عمده فروشی» توسط مهندس اسلامی، و «انرژی های تجدید پذیر از دیروز تا فردا» توسط آقای زرکش 4 کارگاه تخصصی بود که در روز سوم نمایشگاه بورسف بانک و بیمه برگزار شد.







آقای زرکش در کارگاه تخصصی«انرژی های تجدید پذیر از دیروز تا فردا» گفت: منابع تجدیدپذیر (خورشید، باد، آب و زمین گرمایی) تا قرن 19 میلادی مهمترین منبع تامین تولید انرژی بشر بوده اند. اوایل قرن بیستم با کشف نفت و گاز طبیعی، سیر جایگزینی این منابع با منابع تجدیدپذیر آغاز و به مرور زمان ادامه یافت، تا حدی که استفاده از انرژی فسیلی به طور کامل و در تمام ابعاد زندگی بشر به امری عادی مبدل گشت. اما با افزایش آلودگی های زیست محیطی، افزایش گازهای گلخانه ای، بالا رفتن دمای زمین، تضعیف لایه اوزون و همچنین افزایش قیمت نفت، منابع تجدید پذیر به چرخه تولید انرژی بازگشتند.

به گفته زرکش، این سیر تحول به تدریج آغاز شد، اما با دریافت نتیایج مطلوب از استفاده منابع تجدیدپذیر (از قبیل هزینه پایین تولید برق و هزینه اندک تعمیرات و نگهداری نیروگاه های تجدیدپذیر) برای تولید نیروی برق، نظر تولیدکنندگان از منابع فسیلی و تجدیدناپذیر به این سو متمایل شد به حدی که درحال حاضر کشوری مانند ایسلند، انرژی برق خود را از منابع تجدیدپذیر تولید می کند.

زرکش همچنین گفت: کشور ایران با وجود پتانسیل بسیار بالای منابع تجدیدپذیر و در صدر آنها انرژی خورشیدی، مورد بی توجهی قرارگرفته و تاکنون نتوانسته است به صورت جدی به این عرصه وارد شود. لزوم معرفی انواع منابع تجدیدپذیر و اهمیت بکارگیری آنها در تولید برق، از نیازهای اصلی کشور بوده و بالابردن سطح دانش عمومی، امری اجتناب ناپذیر است.

بر اساس این گزارش، مهندس اسلامی در بحث «قیمت گذاری منصفانه برق در بازار عمده فروشی» تاریخچه کوتاهی درباره تجدید ساختار در صنعت برق از سال 1385 تا حال حاضر ارایه کرد. وی از بازار عمده فروشی، بورس و دو جانبه به عنوان بازارهای موجود در حوزه برق نام برد.او همچنین درباره نحوه قیمت دهی در بازار عمده فروشی مطالبی را مطرح و مشکلات مربوط به مقررات و قوانین موجود در ارکان صنعت برق را تشریح کرد. او در پایان پیشنهادهایی را به منظور بهبود چرخه فروش برق به عنوان کالا در این صنعت ارایه کرد.

این گزارش همچنین حاکی است، آقای کنعانی در کارگاه «صنعت خدمات مالی در عرصه بین الملل» با مقایسه امکانات بازار پول و بازار سرمایه و کارکردهای تخصصی هریک در فضای بین المللی، به ویژگی های خاص بازار سرمایه و ابزارهای آن برای تامین مالی بزرگ مقیاس و بلندمدت پرداخت. همچنین براساس ارزیابی های انجام شده از نوع کارکرد شرکت های ارائه دهنده خدمامت مالی تخصصی در دنیا و محیط کسب و کار و مدل درآمدی آنها، نکات کلیدی در طراحی مدل کسب و کار و پارامترهای اثرگذار بر آینده آن در صنعت خدمات مالی ارائه شد.

آنگونه که علی زند وکیلی، دبیر کارگروه بازار دارایی فکری شرکت فرابورس ایران درباره کارگاه تخصصی «فرصت های پیش رو در بازار دارایی های فکری» به خبرنگار ما گفت: بازار دارایی های فکری  محلی برای تجاری سازی ایده های ثبت شده است. ایده های که پس از بررسی های پارک فناوری پردیس به ثبت می رسند و آماده جذب سرمایه هستند.

 

3 کارگاه تخصصی در روز چهارم

 براساس این گزارش، 3 کارگاه تخصصی «عوامل اقتصادی موثر بر سودآوری در صنعت پتروشیمی ایران»توسط آقای عطری، «الزامات اجرایی اصلاحیه قانون تجارت (ماده 241) از سوی آقای سامی، و «بررسی صنعت دارو، فرصت ها و چالش ها» از سوی خانم رمضانزاده نیز در آخرین روز از نهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه برگزار شد.

آقای عطری در کارگاه «عوامل اقتصادی موثر بر سودآوری در صنعت پتروشیمی ایران» گفت: خوراک مجتمع های پتروشیمی از طریق میادین گازی و نفتی و توسط پالایشگاه ها پالایش و به مجتمع ها ارسال می شود. مجموع تولیدات مجتمع های پتروشیمی در سال 94 حدود 58 میلیون تن بوده و بیش از 50 درصد آن به صادرات اختصاص یافته است.
به گفته عطری، با توجه به همبستگی قیمت نفت با محصولات پتروشیمی و همچنین صادرات قابل توجه محصولات ، مهمترین عوامل تاثیر گذار بر سود آوری این صنعت تغییرات قیمت نفت و تغییرات نرخ ارز است. همچنین تغییرات نرخ خوراک نیز از عوامل موثر شناخته می شود.








 

 

 



تعداد بازدید : 2301
:: ثبت نظر ، پیشنهاد و انتقاد ...
:: فرم ارتباط ...
:: ثبت پرسش ...
:: فرم تماس با ما ...