Kharazmi Investment Group

ثروت آفرینی پایدار برای نسل ها

:: برگزاری جلسه هم‌اندیشی مدیران در هفتمین همایش مدیران گروه خوارزمی - 1395/05/13



جلسه هم‌اندیشی مدیران مجموعه خوارزمی با ریاست دکتر محمد حسن واصفی، مدیرعامل شرکت سینادارو در نخستین روز از هفتمین همایش مدیران گروه سرمایه‌گذاری خوارزمی برگزار شد.

مسعود خوانساری، رییس اتاق بازرگانی تهران وعضو هیات مدیره سیمان سفید نی‌ریز؛ دکتر محمد ربیع‌زاده، عضو هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری خوارزمی؛ حسینعلی زادمهر، نایب رییس هیات مدیره سرمایه‌گذاری آتی‌نگر سپهر ایرانیان؛ و محمد هاشم رکن، عضو هیات مدیره گروه سرمایه‌گذاری مسکن از جمله مدیران حاضر در این نشست هم‌اندیشی بودند.

دکتر محمد ربیع‌زاده در این نشست به تشریح راهکارهای هم‌افزایی در گروه خوارزمی با مشارکت فکری همه اعضای مجموعه پرداخت و گفت: تصویب برنامه راهبردی هفت‌ساله دردوران مدیریت دکتر صیدی از جمله اقدامات مثبتی بوده که در مجموعه خوارزمی انجام شده و نقشه راه مناسبی را در اختیار مدیران و کارکنان خدوم این مجموعه  قرار می‌دهد. این برنامه، برنامه بلند پروازانه‌ای نیست و برای مجموعه‌ای که توانسته از سرمایه 5 میلیاردی به سرمایه 60 هزار میلیاردریالی برسد، دستیابی به دارایی 335 هزار میلیاردریالی و 8500 میلیارد تومانی سود خالص در مدت پیش بینی شده هم می‌تواند کاملا انجام‌پذیر باشد.

ربیع‌زاده همچنین استمرار همایش‌ها و نظم خاص برگزاری آنها را عاملی موثر در هم‌افزایی گروه و مشارکت فکری اعضا دانست.

حسینعلی زادمهر نیز در این همایش به موضوع نحوه ایجاد انگیزه در مدیران برای تحقق اهداف برنامه استراتژیک خوارزمی پرداخت و گفت: اصلی‌ترین وظیفه مدی، حداکثرسازی ثروت و ارزش دارایی سهام‌داران است؛ یا باید به لحاظ اعتباری و از طریق برندسازی ارزش سهام را بالا ببرند، یا در نتیجه انجام عملیات و از طریق کنترل درآمد و هزینه‌ها، حداکثر سود را نصیب مجموعه کنند. تحقق این اهداف نیازمند پیمودن راهی طولانی است و باید از همه امکانات و منابع نیروی انسانی، ماشین‌آلات و ابزار و سرمایه‌های موجود حداکثر استفاده صورت بگیرد. این مساله ممکن نیست؛ مگر این که مدیران دارای برنامه و هدف باشند و به شناخت کافی از مسایل درون‌سازمانی و برون‌سازمانی و اهداف سازمانی برسند.

محمد هاشم رکن در این نشست به موضوع اهمیت مدیریت نیروی انسانی و انگیزه‌مند کردن آنها پرداخت و گفت: ما تا به حال نتوانسته‌ایم آنگونه که باید وشاید در سطوح متنوع، نیروهای انسانی توانمند را به میزان کافی پرورش دهیم. در بخش صنعت و بازرگانی ضعف حضور نیروی انسانی به شدت احساس می‌شود و ما آن‌طور که باید، قدر نیروهای انسانی توانمند خود را ندانسته‌ایم. درادوارمختلف بسیاری از مدیران ما به صورت رانتی مدیر شده‌اند و طبعا"این گونه افراد توانایی شناسایی و حفظ نیروهای انسانی کارآمد را هم ندارند. برای حفظ نیروهای انسانی باید نظم و ادب را سرلوحه کار قرار داد. اگر می‌خواهیم مدیرسازی کنیم، نباید دروغ بگوییم و وعده بیهوده بدهیم.

رکن همچنین جوان‌گرایی خوارزمی و انتخاب مدیران جوان را از نکات مثبت مجموعه خوارزمی برشمرد که می‌تواند عامل پیشرفت سازمانی شود.

مهندس مسعود خوانساری در این جلسه درباره موضوع الزامات راهبردی سرمایه‌گذاری در خارج از کشور سخن گفت و ازجمله اظهار کرد: پیش از هر چیز، پیگیری مبحث سرمایه‌گذاری در خارج از کشور باید با راهکارهای ورود به بازارهای بین‌المللی جایگزین شود. حضور در بازارهای خارجی هم بدون دیپلماسی قوی خارجی میسر نیست. در دو دولت قبل ارتباط ما با دنیای خارج به حداقل رسید و احیای مدیریتی که در این سال‌ها از بین رفت، کار بسیار دشواری است. بخش قابل توجهی ازنخبه‌های دانشگاهی ما از کشور خارج شده‌اند یا اگر هستند، جذب دستگاه‌های دولتی نشده‌اند. چه بسا مدیران مافوق، قدرت جذب نخبه‌ها را ندارند و این مساله حضور بین‌المللی ما را دچار مشکل می‌کند.

خوانساری در ادامه گفت: برای حضورسرمایه های خارجی پیش از هر چیز باید سیاست خارجی‌مان را باثبات لازم مدیریت کنیم. من کشوری را نمی شناسم که بدون سرمایه‌گذاری خارجی توسعه پیدا کرده باشد. بودجه سال 95 کشور به یک سوم بودجه سال 83 رسیده و با این اوضاع نمی‌توانیم صنعت را نوسازی  کنیم و تکنولوژی جدید بیاوریم، پس راهی جز جذب سرمایه‌های خارجی نداریم.

خوانساری واقعی شدن نرخ ارز را به عنوان یکی دیگر از عوامل لازم برای ورود به بازارهای بین‌المللی برشمرد و گفت: در حال حاضر فقط برای حفظ ظاهری ارزش پول، قیمت ارز را پایین نگاه داشته‌ایم و 40 درصد کالاهای ما هنوز ارز مبادله‌ای می‌گیرند. اگر همین سرمایه وارد صنعت شود، واحدهای صنعتی پا می‌گیرد و امکان صادرات فراهم می‌شود. تا زمانی که این موانع داخلی تولید حل نشود، نمی‌توان گام‌های بعدی را برداشت.

در ادامه نشست هم اندیشی مدیران گروه خوارزمی، دکتر علی قنبری، مدیرعامل شرکت توسعه معادن صدر جهان طی سخنانی درباره ضرورت بها دادن به جایگاه مدیران در نظام اداری- اقتصادی کشور اظهار کرد: بدون ایجاد انگیزه های کافی برای مدیران خلاق، پاکدست و ارزش آفرین نمی توان انتظار داشت که رشد و توسعه شرکت ها و موسسات و سازمان ها به شکل مطلوب محقق شود.

وی توجه به قواعد و مقررات قانون تجارت را به عنوان مبنای ارزیابی عملکرد مدیران مورد تاکید قرار داد و نقد عملکرد مدیران خارج از چارچوب های قانونی را موجب تضعیف مدیران عرصه های اقتصادی ارزیابی کرد.



تعداد بازدید : 4215
:: ثبت نظر ، پیشنهاد و انتقاد ...
:: فرم ارتباط ...
:: ثبت پرسش ...
:: فرم تماس با ما ...