Kharazmi Investment Group

ثروت آفرینی پایدار برای نسل ها

:: نهمین همایش مدیران گروه سرمایه‌گذاری خوارزمی در ارومیه آغاز شد - 1396/05/25

شهر ارومیه در بیست و پنجمین روز مرداد ماه میزبان نهمین همایش مدیران گروه سرمایه‌گذاری خوارزمی با حضور فعال مدیران و کارشناسان مجموعه خوارزمی بود.

این همایش که 25 و 26 مرداد به میزبانی شرکت توسعه معادن صدر جهان در هتل آنای ارومیه برگزار می‌شود، با حضور مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، معاونان و مدیران ستادی شرکت سرمایه‌گذاری خوارزمی به همراه مدیران عامل و اعضای هیات مدیره‌ شرکت‌های وابسته به گروه سرمایه‌گذاری خوارزمی و جمعی از کارشناسان ارشد، هدف پایش برنامه راهبردی 7 ساله گروه سرمایه‌گذاری خوارزمی را دنبال می‌کند.

دکتر حجت‌اله صیدی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری خوارزمی نخستین سخنران گردهم‌آیی با تاکید بر اهمیت همایش‌های دوره‌ای خوارزمی در ارزیابی عملکرد شرکت‌های زیرمجموعه و برنامه‌ریزی برای آینده خاطرنشان کرد: دستیابی به دارایی 10 میلیارد دلاری و رسیدن به 1 درصد تولید ناخالص داخلی کشور در پایان سال 1399 و تحقق شعار ثروت‌آفرینی پایدار برای نسل‌ها به تلاش و ایثار فراوانی نیاز دارد که در تیم خوارزمی مشهود است.

دکتر صیدی با اشاره به دستاوردهای همایش قبلی در شیراز(بهمن 95) خاطرنشان کرد: در همایش قبلی 21 فعالیت اصلی به صورت صریح، روشن و دقیق در شرکت تعریف شد تا در سال 96 انجام شود. در حال حاضر که سه ماه از سال مالی باقی مانده، بخشی از این 21 فعالیت به نتیجه رسیده و در برخی بخش‌ها نیاز به تلاش بیشتر داریم. با این حال همین رویکرد باعث شده در آخر مرداد ماه که صورت‌های مالی قرار است روی کدال قرار بگیرد، نتایج دلگرم‌کننده‌ای عرضه شود.

او در ادامه گفت: با وجود تعدیل‌های منفی که در ماه‌های اخیر، دربرخی شرکت‌های بازارسرمایه و بانک‌ها اتفاق افتاده، خوارزمی صورت‌های مالی قابل قبولی را ارایه کرده است. در حال حاضر از 22 بانک بورسی، فقط 6 مجمع برگزار شده و بسیاری از بانک‌ها در وضعیت مناسبی به سر نمی‌برند. با وجود همه تنگناهای مالی، در بخش شرکت‌های کنترلی خوارزمی افزایش سود قابل توجهی داشته‌ایم که این موضوع جز با برنامه‌ریزی محقق نمی‌شود. با این حال پورتفولیوی بورسی ما عموما تعدیل منفی داشته که خارج از کنترل ما بوده است.

مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری خوارزمی در ادامه از تاسیس اندیشکده خوارزمی به منظور برنامه‌ریزی برای سال‌های بعد از 1400 خبر داد و تاکید کرد: مشکلات جاری نباید ما را از آینده غافل کند. محیط کسب و کار در آینده نزدیک کاملا تغییر می‌کند و بسیاری از کسب و کارها دیگر وجود نخواهند داشت. گروه خوارزمی تصمیم گرفته تا فارغ از روزمرگی به سال 1400 به بعد بیندیشد و با برنامه‌ریزی دقیق، بدون توجه به حواشی، به اهداف بلندمدت خود دست پیدا کند.

 

تاسیس هلدینگ طلا و فلزات گران‌بهای ایران

دکتر حسن علی قنبری مدیرعامل شرکت توسعه معادن صدر جهان، دومین سخنران همایش خاطرنشان کرد: اندیشه ایجاد هلدینگ طلا و فلزان گران‌بها در ایران نهال مبارکی بود که در راستای ثروت‌آفرینی پایدار بر زمین نشانده شد. حوزه تولید حول سه محور تبلور پیدا می‌کند: اول کاشت، دوم داشت و سوم برداشت. ما گام اول را برداشته‌ایم که همان تملک هفت معدن است؛ معدن طلا-مس پورفیری شادان، طلا-مس پلاسر جنوب شادان، طلای ورگهان، طلا- مس مولیبدن قاضی‌ولی، طلا-مس مولیبدن قاباق‌تپه، طلا-مس اردستان و طلا-مس رشیدآباد.

او در ادامه گفت: گام دوم ما دریافت مجوز از وزارت صنعت بوده است. در سومین گام تولید اولین طلای نمونه را محقق کرده ایم و گام چهارم ما انجام 17هزار مترمربع حفاری در محدوده شادان بوده است. از این حفاری زمینه دسترسی به 40تن طلا حاصل شد که از این 40 تن، برای 15.6 تن گواهی کشف از وزارت صنعت دریافت شده و امتیازبهره برداری ازآن جزو دارایی‌های گروه قرار گرفته است.

 

بررسی وضعیت کلی طلا در جهان و ایران

مهندس محمد زرکش رییس هیات مدیره شرکت توسعه معادن صدر جهان با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری در حوزه طلا و فلزات گران‌بها گفت: تا امروز 170هزار تن طلا در دنیا استخراج شده و 110هزار تن ذخایر بالقوه در سراسر جهان وجود دارد. این در حالی است که فقط 28هزار تن از ذخایر معادن در حال بهره‌برداری است و اختلاف زیادی میان ذخایر بالقوه و در حال بهره‌برداری وجود دارد.

او اضافه کرد: در سه دهه اخیر، مصرف طلا برای سرمایه‌گذاری 235 درصد رشد داشته است؛ چرا که به دلیل نوسانات بازار، دولت‌ها به عنوان پشتوانه سرمایه به سمت خرید طلا هجوم آورده‌اند. بانک‌های مرکزی از سال 1987 تا 2009 حدود 7800 تن طلا فروخته‌اند. خرید سکه و شمش در 15 سال گذشته حدود 9درصد رشد در سال داشته است. رشد مصرف طلا در جهان به طور متوسط سالیانه 2 درصد بوده است.

زرکش در ادامه گفت: ایران نیز در سال‌های اخیر، با رشد مصرف طلا مواجه بوده است. به دلیل شدت گرفتن تحریم‌ها، بانک مرکزی به خرید طلا از بازارهای بین‌المللی روی آورده است. آمریکا و آلمان از نظر مقدار ذخایر استراتژیک طلا در رتبه‌های اول و دوم قرار دارند. چین و روسیه هم بیش از سایر کشورها در حال خرید طلا برای افزایش ذخیره‌های استراتژیک خود هستند.

رییس هیات مدیره شرکت توسعه معادن صدر جهان با تاکید بر اقدام استراتژیک گروه خوارزمی در خصوص سرمایه‌گذاری بر حوزه طلا و فلزات گران‌بها گفت: در سال‌های اخیر، ذخایر و معادن در حال بهره‌برداری، روندی کاهشی را تجربه کرده است. در نتیجه عرضه طلا در سراسر دنیا کاهش یافته است. در این شرایط هر کس که به معادن دسترسی دارد، در وضعیت خوبی قرار خواهد گرفت و پیش‌بینی می‌شود قیمت طلا درآینده هم رشد کند.

 

بررسی گزارش عملکرد و برنامه‌های شرکت‌های گروه

در ادامه مرتضی سامی معاونت شرکت‌ها و مجامع شرکت سرمایه‌گذاری خوارزمی به بررسی و مقایسه فروش و عملکرد شرکت‌های زیرمجموعه خوارزمی در سال‌های 94، 95 و 96 پرداخت و عوامل رشد و موانع پیش روی توسعه این شرکت‌ها را بررسی کرد.

سامی مشکلات هلدینگ ها در ایران را این‌گونه توصیف کرد: شرکت‌های بسیاری بدون بررسی سودآوری وارد هلدینگ می‌شوند و توجهی به اهمیت کنترل و ویژگی‌های هلدینگ ندارند. چه بسا هلدینگ‌هایی که فقط برای توسعه حوزه قدرت مدیران ایجاد می‌شود.

او اضافه کرد: نتایج پژوهش‌ دیوید یانگ درباره اندازه ستاد نشان می‌دهد که سازمان‌های بزرگ به داشتن ستادهای نسبتا کوچک تمایل دارند. داشتن ارتباط و نفوذ بیشتر بر زیرمجموعه، ستاد سازمان را به سمت بزرگ شدن سوق می‌دهد و این مساله‌ای است که خوارزمی از آن اجتناب کرده است.

در ادامه روز نخست همایش، میزگرد اول نهمین همایش خوارزمی با عنوان "راه خوارزمی؛ تحلیل عملکرد سال 1395" با حضور دکتر ابوالعلایی عضو هیات علمی سازمان مدیریت صنعتی ایران، مهندس محمدرضا علایی طالقانی مدیرعامل شرکت تولید و توسعه ایستگاهی نیروپارسه، مهندس حیدری مدیرعامل شرکت توسعه ساختمان خوارزمی و مهندس سیدین مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری آتی‌نگر سپهر ایرانیان برگزار شد و اعضای پنل، آسیب‌ها، چالش‌ها و موانع تحقق اهداف شرکت‌ها را مورد بررسی قرار دادند.
















تعداد بازدید : 5039
:: ثبت نظر ، پیشنهاد و انتقاد ...
:: فرم ارتباط ...
:: ثبت پرسش ...
:: فرم تماس با ما ...