Kharazmi Investment Group

ثروت آفرینی پایدار برای نسل ها

:: دکتر صیدی: از اهداف مرحله ای برنامه 7 ساله راهبردی جلوتریم - 1394/03/06

پنجمین همایش مدیران گروه سرمایه گذاری خوارزمی صبح چهارشنبه 6 خرداد 1394 با هدف پایش برنامه راهبردی 7 ساله این گروه و بررسی فرصت ها و چالش های پیش روی اقتصاد کشور با حضور حدود 100 نفر از مدیران عامل و اعضای هیات مدیره شرکت های وابسته به گروه خوارزمی در شهر کرمانشاه آغاز شد.

بر پایه این خبر، دکتر حجت الله صیدی مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری خوارزمی در سخنرانی افتتاحیه این همایش که به همت شرکت توسعه برق و انرژی سپهر برگزار شد، با تبریک ایام شعبانیه و تبریک به دکتر اسماعیل لـلِه گانی مدیرعامل بانک صادرات ایران به دلیل انتصاب وی به این سمت، اظهار کرد: بین بانک صادرات ایران و شرکت سرمایه گذاری خوارزمی پیوندی استراتژیک وجود دارد.

دکتر صیدی با بیان این که یک سال و نیم از تدوین و تصویب برنامه راهبردی 7 ساله شرکت سرمایه گذاری خوارزمی می گذرد، گفت: ماموریت ترسیم شده در برنامه 7 ساله برای گروه خوارزمی «ثروت آفرینی پایدار برای نسل ها» است.ماموریتی که دقیقا در گرو خلق سود با کیفیت،پایدار و قابل تقسیم است.« کمک به توسعه کشور» ماموریت دیگر شرکت سرمایه گذاری خوارزمی است. به این معنی که ما نباید کار ضد توسعه ای انجام دهیم و مخل رونداقتصادی کشور باشیم.

وی تصریح کرد:بر اساس برنامه 7 ساله شرکت سرمایه گذاری خوارزمی قرار است تا سال 1399، ارزش ترازنامه ای دارایی های گروه خوارزمی 10 میلیارد دلار و سود آن 7/2 میلیارد دلار باشد.

وی با اشاره به ابعاد و گستره برنامه راهبردی شرکت سرمایه گذاری خوارزمی گفت: تحقق این برنامه بلند مدت نیازمند ساز و کارها و ابزارهای متناسب است. همایش های دوره ای مدیران گروه خوارزمی نیز یکی از این ابزارها برای کمک به تحقق این برنامه است. این همایش ها طرح ریزی شده است تا مدیران خوارزمی فارغ از دغدغه های روزانه دور هم جمع شوند و مسایل پیش روی خود را مرور کنند.

دکتر صیدی با بیان این که شرکت سرمایه گذاری خوارزمی یک شرکت سهامی عام واقعی است، اظهار کرد: مجامع شرکت با حضور فعال سهامداران حقیقی به صورت دموکراتیک اداره و برگزار می شود.

وی افزود: بانک صادرات ایران به شرکت سرمایه گذاری خوارزمی کمک های زیادی کرده و شرکت نیز همواره تلاش کرده است که به عنوان بازوی بانک صادرات ایران در سودآفرینی عمل کند. در همین چهارچوب، در اواخر سال 92 نیروگاه شهید منتظر قائم را از این بانک خریداری کردیم و گام های موثری برای تقویت و توسعه فعالیت های آن به جلو برداشتیم.

دکتر صیدی همچنین تصریح کرد: تا کنون از اهداف مرحله ای برنامه 7 ساله راهبردی جلوتر هستیم به گونه ای که در 31 خرداد 1394 که سال مالی گروه خوارزمی تمام می شود، 5 هزار میلیارد تومان ارزش ترازنامه ای دارایی هایمان و سود گروه نیز حداقل 30 درصد خواهد بود. این همه در حالی است که شرایط کلی اقتصاد کشور چندان مطلوب نبوده است.

دکتر صیدی همچنین با اشاره به آغاز مرحله دوم افزایش سرمایه شرکت سرمایه گذاری خوارزمی گفت: قرار بود سرمایه شرکت از 1000 میلیارد تومان به 1500 میلیارد تومان افزایش یابد، اما با توجه به پاره ای ملاحظات ناشی از شرایط اقتصادی موجود، این افزایش سرمایه به 50 درصد(250 میلیارد تومان) تقلیل یافت و در مدت دو هفته ای از مجموع 60 روز پذیره نویسی استقبال نسبتا خوبی از آن به ویژه از سوی سهامداران حقیقی انجام گرفته است که گویای درک و ارزیابی مثبت آنها از جایگاه خوارزمی است.

آمادگی بانک صادرات برای توسعه همکاری با گروه خوارزمی

دکتر اسماعیل لـلِه گانی، مدیرعامل بانک صادرات ایران نیز در افتتاحیه پنجمین همایش مدیران گروه سرمایه گذاری خوارزمی طی سخنانی از خوشنامی این گروه سرمایه گذاری در بازار سرمایه سخن گفت و افزود: برخی مدیران گروه خوارزمی از مدیران طراز اول کشور در حوزه های اقتصادی هستند و حتما در مجموعه خوارزمی منشا اثر خواهند بود.
وی افزود: بانک صادرات ایران ارتباط تنگاتنگ و دیرینه ای با گروه سرمایه گذاری خوارزمی دارد. نگاه 32 هزار شاغل و 23 هزار بازنشسته بانک صادرات ایران که عمدتا سهامدار خوارزمی هستند، به نتایج فعالیت های گروه خوارزمی است. از این رو، در راستای گسترش روابط و همکاری های اقتصادی بانک صادرا ت ایران و گروه خوارزمی اعلام آمادگی می کنیم و امیدواریم بین این دو نهاد فضای همکاری برد- برد شکل بگیرد.

دکتر لـله گانی با اشاره به وجود ظرفیت های فراوان شرکتی در زیر مجموعه های بانک صادرات ایران و همچنین توان مدیریتی خوارزمی گفت: مجموعه ارزشمند مدیران خوارزمی ظرفیت بسیار خوبی برای کمک به اصلاح مدیریت این شرکت ها و ارتقای بهره وری و سودآوری انها دارند و بانک صادرات ایران آماده همکاری در چهارچوب های معین برای واگذاری این گونه شرکت ها به گروه خوارزمی است.

وی همچنین با اشاره به شرایط اقتصادی کشور اظهار کرد:ما باید نه تنها برای دوران پساتحریم که باید برای شرایطی که تحریم ها لغو نشوند، آمادگی داشته باشیم و برنامه های متناسب برای هر شرایطی را بررسی و تدوین کنیم.

 بر اساس این گزارش، پنجمین همایش مدیران گروه سرمایه گذاری خوارزمی در نوبت نخستین روز برگزاری، با «معرفی شرکت توسعه برق و انرژی سپهر و نیروگاه شهید منتظر قائم» توسط مهندس علیرضا اسلامی مدیرعامل این شرکت و ترسیم«چشم اندازآتی فعالیت های شرکت توسعه برق و انرژی سپهر» توسط دکتر علی کاظمی رئیس هیات مدیره شرکت توسعه برق و انرژی سپهر ادامه یافت. «نگاهی به بخش انرژی و فرصت های سرمایه گذاری در صنعت برق» نیز موضوع سخنرانی دکتر کیومرث حیدری، مشاور رئیس پژوهشگاه نیرو در نوبت صبح نخستین روز از پنجمین همایش مدیران گروه خوارزمی بود.

اخبار تکمیلی در این زمینه و ادامه برنامه های همایش، متعاقبا به آگاهی مخاطبان محترم خواهد رسید.



تعداد بازدید : 2962
:: ثبت نظر ، پیشنهاد و انتقاد ...
:: فرم ارتباط ...
:: ثبت پرسش ...
:: فرم تماس با ما ...