Kharazmi Investment Group

ثروت آفرینی پایدار برای نسل ها

:: وخارزم «مهرماه» منتشر شد - 1394/07/05

نوزدهمین شماره ماهنامه داخلی شرکت سرمایه گذاری خوارزمی- «وخارزم» - ویژه مهرماه سال 1394- در 36 صفحه منتشر شد.

 در سرمقاله این شماره وخارزم با عنوان «گذشته و آینده نماد وخارزم» به قلم دکتر حجت الله صیدی،مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری خوارزمی آمده است:« بی گمان یکی از پرسش های مهم امروز سهامداران خوارزمی در آستانة مجمع عمومی سالیانه، آن است که آیا سرمایه گذاری درستی انجام داده اند یا باید سهام دیگری می خریدند. بدیهی است که پاسخ به این پرسش آسانتر از آن است که در مورد آینده پیش بینی شود. برای پاسخ به این پرسش، می توان مقاطعی مانند روز بازگشایی نماد وخارزم در روز بعد از مجمع عمومی عادی سالیانه در مهرماه سال گذشته، روز اعلام اجرایی شدن مرحلة دوم افزایش سرمایه، نخستین روز کاری سال جاری یا روز اتمام پذیره نویسی و استفاده از حق تقدم را در نظر گرفت و از سوی دیگر، برای مقایسه و برآورد هزینة فرصت، یا سراغ شاخص کل رفت، یا ده یا بیست شرکت بزرگ بورس را ملاک مقایسه قرار داد یا با سایر شرکت های سرمایه گذاری در بورس سنجید. در صورت انجام این تحلیل، چنین به دست می آید که بازدهی وخارزم در دوره های مورد نظر در بسیاری از حالات، نسبت به موارد مشابه خود بیشتر بوده و در برخی موارد نیز مساوی بوده یا تفاوت چندانی نداشته است. مجمل این ادعا آن است که سهامداران خوارزمی، چه آنها که سهام قبلی خود را نگهداری کرده اند و چه کسانی که اخیرا به جرگة سهامداران پیوسته اند، با وجود رکود حاکم بر اقتصاد، افت شدید شاخص کل در بورس و رخوت سایر بازارها، نه تنها هزینة فرصت بالاتری نسبت به سایر سرمایه گذاری ها نداشته اند بلکه بازدهی قابل قبول و متناسب با ریسک بازار را هم به دست آورده اند .»

در بخشی دیگر از این سرمقاله تصریح شده است: «آنچه امروز مهم است، تصمیم گیری در مورد آیندة این سهم است... آنچه از سوی سیاستگذاران و مدیران اجرایی گروه خوارزمی می توان اعلام کرد، دو نکته است؛ یکی برنامه های راهبردی هفت سالة خوارزمی برای ارتقای شرکت و توسعة عملیات آن و دستیابی به سودی بیشتر و پایدارتر است که تفصیل آن در یادداشت های پیشین ارائه شده و موارد تکمیلی آن نیز در شمارة بعد و همچنین مجمع عادی سالیانة پیش رو گفته خواهد شد و طبیعی است که اولین اثر خود را بر ارزش سهام شرکت می گذارد و نکتة بعدی ابراز خوش بینی محتاطانه نسبت به خروج اقتصاد کشور از رکود است، که اگرچه نمی توان برای آن زمان دقیقی را پیش بینی کرد، اما با توجه به برنامه های جدی دولت محترم، تحقق آن را می توان قطعی دانست. این دو عامل می تواند دلایل بنیادی مناسبی را برای ارزنده تر کردن سهام در ماه ها و سال های پیش رو فراهم کند، تا یار که را خواهد و میلش به که باشد.»

«جلوه های غلبه بررکودی دیرپا»،«نگاه چشم آبی ها به بورس است»،«بخش خصوصی واقـعـی، جایگزین رانت و انحصارگرایی» و«فردا روز سفیدی خواهد بود» عناوین برخی از مطالب بخش «مجله اقتصاد و مدیریت» نوزدهمین شماره «وخارزم» است.



تعداد بازدید : 6899
:: ثبت نظر ، پیشنهاد و انتقاد ...
:: فرم ارتباط ...
:: ثبت پرسش ...
:: فرم تماس با ما ...