یازدهمين شماره ماهنامه داخلی شرکت سرمایه گذاری خوارزمی - «وخارزم» - ویژه بهمن ماه سال 1393- در 36 صفحه منتشر شد.
در سرمقاله این شماره وخارزم با عنوان «دیر رسیدن یا هرگز نرسیدن؟» به قلم دکتر حجت الله صیدی،مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری خوارزمی، با اشاره به قانون«مورفی» فعالیت سهامداران به ویژه سهامداران حقیقی بررسی شده است. آنگونه که در این سرمقاله آمده است،قانون مورفی که عنوان خود را از یک سرگرد نیروی هوایی در دهة چهل میلادی، به نام ادوارد آلویسیوس مورفی گرفته است، اشاره به باورهایی دارد که در صورت اعتقاد به آ نها، زندگی جلوة بسیار دشواری به خود می گیرد. برخی از این باورها چنین اند: «اگر شما از یک صف به صف دیگری رفتید، سرعت صف قبلی بیشتر از صف فعلی خواهد شد. «اگر چیزی از دستتان افتاد، قطعاً به پرت ترین گوشة ممکن خواهد خزید»،«وقتی در را هبندان گیر کرده اید، مسیری که شما در آن هستید دیرتر راه می افتد.» و ...
در این سرمقاله تصریح شده است:«حقیقت آن است که این قانون در بازار اوراق بهادار نیز جلو ه های خود را دارد. برخی از سرمایه گذاران پس از آن که اقدام به خرید یک یا چند سهم در بازار می کنند و فرض درست این است که آنان حتماً بررسی های حرفه ای خود را کرده و سهام های مورد نظر را پس از مطالعة بسیار و مقایسة آن با سهام سایر شرکت ها، برخوردار از بازدهی بهتر و مناسب تر تشخیص داده و برگزیده اند، به جای آن که بر روند سودآوری و فعالیت های شرکت های مرتبط با سهام مورد نظر تمرکز کنند، رشد سایر سهام ها را پی گیری کرده و در اغلب موارد تصور می کنند که سایر سهام ها رشد بهتری دارند و آنان در انتخاب خود اشتباه کرد ه اند و آرزو می کنند که کاش سهام های دیگر را خریده بودند. واقعیت آن است که در کوتا ه مدت و به مدت چند روز، این تصور صدق می کند، زیرا قانون بازار سهام این نیست که همة سهام ها – حتی بهترین آ نها - همواره رشد کنند یا همواره – حتی بدترین و زیانده ترین آ نها – کاهش قیمت داشته باشند.نوسان و افت وخیز قیمت، ویژگی ذاتی بازار سرمایه و اصولاً مزیت آن است و بازندة نهایی کسی است که به جای باور این قانون، به پیروی از قانون مورفی روی آورد.»
«تندیس سازه برتر برای توسعه ساختمان خوارزمی»،«بانک جهانی از کجا آمد و چگونه فعالیت کرد؟»،«نفت ارزان و پیامدهای عمیق آن را برای جهان»،«بخش خصوصی؛ناجی اصلی اشتغال» عناوین برخی از مطالب در بخش «مجله اقتصاد و مدیریت» یازدهمین شماره «وخارزم» است.
«بهمن؛ ماه آزادی»،«حکایت گل بهمنی»،«اگر نبودند» و«نویسنده ای گوشه گیر و نقاد جامعه آمریکا» نیز برخی دیگر از عناوین مطالب بخش «مجله فرهنگ و خانواده» این شماره «وخارزم» است.
نسخه پی.دی .اف یازدهمین شماره وخارزم و همچنین شماره های پیشین این نشریه را می توانید در همین وبسایت- وبسایت رسمی شرکت سرمایه گذاری خوارزمی – ببینید و بخوانید.
با این یادآوری که انعکاس نظرات شخصیت های حقیقی و حقوقی مندرج در این نشریه لزوما" بازتاب دیدگاه رسمی شرکت سرمایه گذاری خوارزمی نیست و دیدگاه های رسمی مدیریت این شرکت از طریق همین وبسایت انتشار می یابد.
تمامی حقوق برای گروه سرمایه گذاری خوارزمی محفوظ و محتوای سایت تحت مجوز CC BY-SA 4.0 می باشد. / طراحی سایت توسط پارس فناوران