چهل و چهارمین شماره ماهنامه داخلی شرکت سرمایه گذاری خوارزمی- «وخارزم» - ویژه آبان ماه سال 1396- در 36 صفحه منتشر شد.
در سرمقاله این شماره وخارزم با عنوان «تداوم پایدار» به قلم دکتر حجت اله صیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری خوارزمی آمده است: «برگزاری هر مجمع سالانه در عین حال که تکمیل فرایند پاسخگویی است و مروری بر دستاوردهای یک سال فعالیت و افتوخیزها و قوتها و کاستیها، فرصت مبارکی است برای نو کردن عهدی که با سهامداران گرانقدر، ذینفعان و همکاران تلاشگر بسته شده است برای رسیدن به اهداف بلند ثروتآفرینی پایدار برای نسلها . صبح زرین چهارشنبة پایانی مهرماه، فرصت نو کردن پیمان مبتنی بر برنامۀ راهبردی هفت ساله بود؛ فرصتی ویژه که با واقعبینی سهامداران حقیقی و حقوقی و صحهگذاری بزرگوارانه بر نتایج عملیات، باری دو چندان را بر دوش مدیران و کارکنان گروه سرمایهگذاری خوارزمی گذاشت تا با انگیزهای بیش از پیش، گامهای استوار ثروتآفرینی و رشد را تداوم بخشند. سال چهارم برنامۀ راهبردی اگر چه در اثر تحولات سیاسی جهان و منطقه، مسائل ساختاری اقتصاد ایران و وضعیت ویژة بازار سرمایه، دورهای بهغایت دشوار در فرایند اجرای برنامة راهبردی بود، اما پایبندی به پیش رفتن در مسیر برنامه برای دستیابی به اهداف، نتایج مالی مورد قبولی را همراه با دستاوردهای راهبردی مهمتر به بار آورد که از سوی سهامداران حاضر در مجمع مورد تایید قرار گرفت؛ دستاوردهایی که در شمارههای پیشین ماهنامه در همین صفحه به تفصیل تشریح شده است.»
در بخش دیگری از این سرمقاله تصریح شده است: «کسب رتبههای حقیقی مختلف از سوی شرکت سرمایهگذاری خوارزمی، موقعیت ویژهای را در برابر گروه قرار داده است. در عین ورود به جرگۀ صد شرکت برتر ایران و تلاش برای حفظ و ارتقای جایگاه مزبور در سالهای آینده، برخورداری از رتبة دوم در بین شرکتهای سرمایهگذاری و بیستم در بین کل شرکتهای بورسی از نظر درصد سهام شناور، که البته به دلیل برخورداری از سرمایة ثبتشدة بیشتر، از نظر میزان سهام شناور در بالاترین جایگاه قرار دارد، برای پیشرفت در مسیر توسعه، فرصتها و تهدیدهایی را رقم زده است. برخورداری از جایگاه سهامی عامترین شرکت، همزمان با فراهم آوردن امکان تامین مالی و افزایش سرمایه، مدیریت سهام و بازارگردانی آن را برای سهامداران عمده دشوار میسازد و به دلیل کوتاهمدتتر شدن فعالیتها و رویکردها در بازار سرمایه، این روند را شتاب میبخشد. اما اکنون که با تغییر ترکیب اشخاص حقوقی حاضر در هیئت مدیرة گروه خوارزمی، امکان پشتیبانی دو صندوق تامین آتیة بزرگ و سرمایهگذاران نهادی بیشتر شده است و تمامی برآوردها، حکایت از افزایش ارزش خالص داراییهای گروه به بیش از دو برابر قیمت کنونی سهام دارد، میتوان با انگیزه و باوری استوارتر به تداوم ثروتآفرینی پایدار در ماههای پیش رو اندیشید تا به فضل الهی و یاری سهامداران و تلاش کارکنان، سال متفاوتتر و موفقیتآمیزتری برای شرکت و ذینفعانش رقم زد.»
«تقسیم 100 ريال سود نقدي به ازاي هر سهم خوارزمي»،«خروج تدریجی تولید از رکود»، «نگاه بورس به تحولات اقتصادایران» و«صنعت برق؛ چش مب هراه تعرف ههای واقعی و دریافت مطالبات» عناوین برخی از مطالب بخش «مجله اقتصاد و مدیریت» چهل و چهارمین شماره «وخارزم» است.
«اکران داغ وسط پاییز»،«میلیونرهای سال 2017 را بشناسید» و «جشنواره طرح و ایده» نیز برخی دیگر از عناوین مطالب بخش «مجله فرهنگ و خانواده» این شماره «وخارزم» است.
نسخه پی.دی .اف چهل و چهارمین شماره وخارزم و همچنین شماره های پیشین این نشریه را می توانید در همین وبسایت- وبسایت رسمی شرکت سرمایه گذاری خوارزمی – ببینید و بخوانید.
با این یادآوری که انعکاس نظرات شخصیت های حقیقی و حقوقی مندرج در این نشریه لزوما" بازتاب دیدگاه رسمی شرکت سرمایه گذاری خوارزمی نیست و دیدگاه های رسمی مدیریت این شرکت از طریق همین وبسایت انتشار می یابد.
تمامی حقوق برای گروه سرمایه گذاری خوارزمی محفوظ و محتوای سایت تحت مجوز CC BY-SA 4.0 می باشد. / طراحی سایت توسط پارس فناوران