::
سخنرانی های روز پایانی همایش مدیران گروه خوارزمی - 1394/09/26
دکتر ابراهیم صفوی، ژوبین منصوریان، رضا امیر خانی، مسعود خوانساری و حجت اله صیدی سخنرانان روز پایانی همایش بودند
ششمین همایش مدیران گروه سرمایه گذاری خوارزمی در دومین روز با سخنان ابراهیم صفوی، پزشک و روانشناس؛ ژوبین منصوریان، مشاور امور بین الملل شرکت سرمایه گذاری خوارزمی؛ رضا امیرخانی، پژوهشگر و نویسنده؛ و مسعود خوانساری، رئیس اتاق بازرگانی تهران ادامه یافت و با سخنان دکتر حجت اله صیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری خوارزمی پایان یافت.
بر پایه این خبر، دکتر صفوی درباره «مدیریت فیزیولوژیک استرس» سخنرانی کرد. به گفته او، استرس نوعی دفاع در پاسخ به یک تهدید یا یک درخواست است که می تواند منشا داخل یا خارج از بدن داشته باشد و همچنین می تواند واقعی یا خیالی باشد.
دکتر صفوی با بیان این که استرس برای بدن لازم است، اظهار کرد: باید یاد بگیریم از استرس لذت ببریم. درصورتی که بدن نتواند با استرس تطابق پیدا کند، عوارض فیزیولوژیک دارد و حداقل آن پیری زودرس است.
ژوبین منصوریان مشاور امور بین الملل شرکت سرمایه گذاری خوارزمی نیز درباره «مسیر پیش روی شرکت سرمایه گذاری خوارزمی در حوزه بین الملل» سخن گفت. منصوریان اظهار کرد: جذب سرمایه خارجی نیازمند افزایش ظرفیت های داخلی برای رشد است و در این راستا شناسایی فرصت های داخلی برای ایجاد ظرفیت یاد شده و نیز شناخت پتانسیل شرکت در عرصه بین الملل دو گام مهم محسوب می شود.
به گفته وی، برقراری ارتباط موثر با بانک ها و موسسات مالی بین المللی و همچنین با شرکت های بیمه بین المللی پیش نیاز صادرات کالا و خدمات به خارج از کشور است.
وی همچنین از برقراری ارتباط شرکت سرمایه گذاری خوارزمی با دو بانک اروپایی خبر داد و گفت: یکی از بانک ها هم اینک و پیش از لغو تحریم ها حاضر است به شرکت های ما تسهیلات ارایه کند.
وی بر اشتیاق زیاد بانک های اروپایی برای همکاری با شرکت های ایرانی تاکید کرد.
شکست به زبان نامادری
رضا امیر خانی ، پژوهشگر و نویسنده نیز در روز پایانی ششمین همایش مدیران گروه سرمایه گذاری خوارزمی طی سخنانی با عنوان«شکست به زبان نامادری» اظهار کرد: نشر یک صنعت و کتاب یک کالا است. از این رو، فهم ساز و کار نشر شرط لازم برای موفقیت یک نویسنده به شمار می رود.
وی همچنین با بیان این که بازار ایران تمام شدنی است، از تجربه های حضور خود و آثارش در بازارهای بین المللی سخن گفت و از چالش پیش روی یک نویسنده برای حضور جدی در این بازارها به عنوان نمونه ای که می تواند قابل تعمیم به سایر حوزه باشد، یاد کرد.
اقتصاد زیر تیغ رکود
مهندس مسعود خوانساری، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع،معادن و کشاورزی تهران نیز در این همایش از شرایط حاکم بر اقتصاد کلان کشور سخن گفت.
او اظهار کرد: رکود سختی بر اقتصاد حاکم شده و سال 94 سال سختی از نظر اقتصاد است. در سال جاری بسیاری از شهرک های صنعتی در بهترین حالت با 30 درصد ظرفیت خود فعال هستند.
وی همچنین با بیان این که طی چند ماهه گذشته بیش از 80 هیات خارجی به ایران آمده است، گفت: اولین سئوال هیات های خارجی درباره میزان شفافیت در اقتصاد ایران است. قیمت ارز، حامل های انرژی، و چگونگی تضمین سرمایه نیز سئوالات بعدی هیات های خارجی از مسئولان بخش خصوصی کشور است.
به گفته وی، شرکت های بورسی و از جمله شرکت سرمایه گذاری خوارزمی به دلیل شفافیت مالی و فعالیت های اقتصادی شان از شانس بیشتری برای همکاری با شرکت های خارجی به ویژه در حوزه انرژی های نو برخوردارند.
ماموریت های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت خوارزمی
دکتر حجت اله صیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری خوارزمی نیز به عنوان آخرین سخنران ششمین همایش مدیران گروه سرمایه گذاری خوارزمی ضمن تشکر از شرکت مدیریت توسعه سرمایه خوارزمی به عنوان میزبان این همایش گفت: اولین و مهمترین کار ما اجرای اهداف برنامه راهبردی 7 ساله گروه و تمام شرکت های زیرمجموعه آن است.
دکتر صیدی از تلاش برای ورود به فعالیت در عرصه بین المللی به عنوان دومین کاری که قرار است در میان مدت و طی یکی دوسال پیش رو صورت گیرد، نام برد و افزود: فرصت های پسابرجام و پساتحریم در مجموع فرصت های خوبی برای ورود به عرصه بین المللی است. اجرای این برنامه اما ساز و کار متناسب می خواهد که در حال کار جدی در این زمینه هستیم.
وی با بیان این که شرکت آتی نگر سپهر ایرانیان قرار است گروه مالی بین المللی خوارزمی باشد، افزود: از این رو، شرکت های زیر مجموعه گروه می توانند از مساعدت ها و مشاورت های تخصصی این شرکت در عرصه بین الملل استفاده کنند.
دکتر صیدی از تلاش برای حداکثرسازی سود طی سه تا شش ماه آینده به عنوان سومین کار مهم گروه یاد کرد و گفت: شرکت های برای دستیابی به این هدف، باید برنامه اقدام عملی داشته باشد، چرا که در خوارزمی حدود 80 هزار سهامدار حقیقی داریم که حتی در زمان رکود هم توقع دریافت سود نقدی سالانه بیشتر از شرکت را دارند. بنابراین، مسئولیت مدیران و کارکنان خوارزمی برای پاسخگویی به این انتظارات بسیار سنگین است.
تعداد بازدید :
4000
:: ثبت نظر ، پیشنهاد و انتقاد ...
|
:: فرم ارتباط ...
|
:: ثبت پرسش ...
|
:: فرم تماس با ما ...
|
|