سی و سومین شماره ماهنامه داخلی شرکت سرمایه گذاری خوارزمی- «وخارزم» - ویژه آذرماه سال 1395- در 36 صفحه منتشر شد.
در سرمقاله این شماره وخارزم با عنوان «راندن در مه غلیظ» به قلم دکتر حجت اله صیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری خوارزمی آمده است:«فضای کسبوکار جهان را مه سنگینی فرا گرفته، که البته با اعلام نتیجۀ انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، بر غلظت مه و ابهام ناشی از آن به میزان زیادی افزوده شد. خطاست اگر از فضای مهآلود، لزوما تعبیری ناخوشایند به دست داده شود. بسا که در انتهای جادۀ مهآلود، ابر امیدی باریدن گیرد و بالندگی آغاز شود. اما، آن هم خطاست که ضرورتهای راندن در فضای مبهم مه، نادیده انگاشته شده و بدون هراس از خطر گمراهی در ظلمات، بیهمرهی خضر، این مرحله طی شود. برآمدن نام دونالد ترامپ از صندوقهای رأی بزرگترین اقتصاد جهان، بسیاری از تحلیلگران بازارهای مالی را دچار بهت و حیرت کرده و پیشبینیپذیری اقتصاد جهانی، چه در سطح کلان و چه در سطح خرد را با تردید روبهرو کرده است. اگرچه باور مشهور آن است که معمولا سیاستهای اجرایی منتخبین در عرصۀ عمل، متفاوت با شعارهای زمان مبارزۀ انتخابات است، اما تاکیدهای رئیس جمهور منتخب آمریکا بر مواردی مانند تغییر سیاستهای تولید و مصرف انرژی، تولید، تعرفهها و نکاتی از این دست، خوشبینیها را در مورد قیمت جهانی کالاهای پایهای مانند نفت، فلزات و غیره تا حدود زیادی کاهش میدهد و از این روی به نظر میرسد که یکی از سناریوهای محتملی که بنگاهها باید برای پیش بردن اهداف تجاری خود، مورد توجه قرار دهند، عدم افزایش و حتی شاید کاهش قیمت کالاهای یادشده در سال یا سالهای پیش رو باشد.»
در بخش دیگری از این سرمقاله تصریح شده است: «اکنون در میانۀ راه، و آغاز سال چهارم برنامۀ راهبردی هفت ساله، نه ماندن نجاتبخش است و نه برگشتن. فقط باید پیش رفت. در میانهای که باید مقدمات استخراج طلای کشفشده از معدن شادان و معادن اقماری آن را فراهم ساخت، طرحهای کلان ساختمانی را پیش برد، طرح تجاریسازی نیروگاه منتظر قائم را تکمیل کرد و طرح افزایش ظرفیت را با جدیت دنبال کرد، تفاهمنامۀ پانصد مگاواتی نیروگاههای مقیاس کوچک در شمال کشور را اجرایی کرد، برنامۀ تجدید ساختار و محصولات جدید توسعۀ فناوری اطلاعات خوارزمی را پیش برد، طرح انتقال و توسعۀ بازار و محصولات سینا دارو را به انجام رساند، ارتقای ترکیب سبد سرمایهگذاری گروه را دنبال کرد و طرحهای عملیاتی هلدینگ نفت و گاز و پتروشیمی زیما را اجرایی کرد و در کنار آنها فعالیتهای بازار سرمایه و بینالملل را گسترش داد، حتی ایستادن و درنگ کردن برای چند روز نیز خطایی نابخشودنی است. با این اعتقاد و باور عمیق، گروه سرمایهگذاری خوارزمی در هوای رسیدن به آسمان آبی و هوای آفتابی چشمانداز راهبردی، خود را آمادۀ پیش بردن برنامهها در شرایط جدید اقتصاد جهانی و داخلی میکند تا به فضل الهی، همچون گذشته، افزایش سود و ثروت را همچنان محقق سازد و با گذشتن از تمامی دشواریها و مانعهای پیش رو، به اعتماد سرمایهگذاران و سهامداران ارجمندش و تلاشهای کارکنان خستگیناپذیرش در تمامی گروه، پاسخی در خور دهد. اینچنینتر باد.»
«تنگناهای بخش خصوصی در اقتصاد ایران»،«حضور فعال نیروپارسه در نمايشگاه بين المللي صنعت برق ایران»،«ساخت وساز مسکن؛ موانع رونق دوباره» و«شفافیت و عدالت در گرو استقرار حاکمیت شرکتی است» عناوین برخی از مطالب بخش «مجله اقتصاد و مدیریت» سی و سومین شماره «وخارزم» است.
«برای نوبل گرفتن هیچ وقت دیر نیست»،« روزهای ناخوشی آلبی سلسته» و «از پراگ تا بانکوک» نیز برخی دیگر از عناوین مطالب بخش «مجله فرهنگ و خانواده» این شماره «وخارزم» است.
نسخه پی.دی .اف سی وسومین شماره وخارزم و همچنین شماره های پیشین این نشریه را می توانید در همین وبسایت- وبسایت رسمی شرکت سرمایه گذاری خوارزمی – ببینید و بخوانید.
با این یادآوری که انعکاس نظرات شخصیت های حقیقی و حقوقی مندرج در این نشریه لزوما" بازتاب دیدگاه رسمی شرکت سرمایه گذاری خوارزمی نیست و دیدگاه های رسمی مدیریت این شرکت از طریق همین وبسایت انتشار می یابد.
تمامی حقوق برای گروه سرمایه گذاری خوارزمی محفوظ و محتوای سایت تحت مجوز CC BY-SA 4.0 می باشد. / طراحی سایت توسط پارس فناوران