نشست علمی مدیران سینادارو با پزشکان بیمارستان طرفه


مدیران سینادارو در یک صبحانه کاری در بیمارستان طرفه، محصولات و داروهای چشمی خود را برای رئیس، استادان و رزیدنت های حاضر در این نشست تشریح کردند و به سئوالات آنها پاسخ گفتند.

بر پایه این خبر، در ابتدای این جلسه که مقارن با ورود به سومین روز از حادثه دلخراش ساختمان پلاسکو بود، دکتر فقیهی ریاست بیمارستان طرفه و دکتر محمد حسن واصفی مدیر عامل شرکت سینادارو با زنده نگاه داشتن یاد و خاطره جان باختگان، برای بازماندگان طلب صبر کرد.

دکتر واصفی نیز در ادامه این نشست با معرفی مختصر شرکت لابراتوارهای سینادارو و فعالیت های آن، همگام شدن با تکنولوژی جهانی را یادآور شد. ایشان با اشاره ای گذرا به گروه های مختلف محصولات در شرکت سینادارو و تولید 360 میلیون واحد دارو در سال، سینادارو را یکی از فعال ترین شرکت های داروسازی معرفی کرد. دکتر واصفی تولید قطره های چشمی سینالون ادونسد، لووفلوکساسین و سیکوپنتولیت را نوید داد.

در این نشست همچنین پروسه احداث پروژه خط تولید قطره های سینگل دوز از ابتدا تا بهره برداری و همچنین نحوه تولید قطره اشک مصنوعی سینالون توسط دکتر آل نبی، معاون طرح و نوسازی شرکت سینادارو تشریح و در پایان به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.

در پایان، استادان چشم پزشکی با استقبال از تولید محصولات جدید به صورت سینگل دوز، پیشنهادهای تولید برخی از محصولات فوق تخصصی و مورد نیاز بیماران به ویژه قطره های چشمی آنتی گلوکوم را به صورت سینگل دوز عنوان مطرح کردند.

مدیرعامل سینادارو نیز تولید محصولات جدید را به تعداد درخواست، شرایط بازار و صرفه اقتصادی منوط کرد.

شرکت لابراتوارهای سینادارو یکی از شرکت های وابسته به شرکت سرمایه گذاری خوارزمی (سهامی عام) است

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *